Rednic intră în concurență cu FCSB pentru un atacant de clasă: „Îi facem o ofertă mai bună”


Mircea Rednic a vorbit astăzi într-o conferintă de presă unde a anunțat că intenționează să transfere un internațional român destul de bine cotat. Este vorba despre Bogdan Stancu, care este dorit și de FCSB.

„E ultimul meci acasă, câteodată ultima impresie contează chiar dacă rezultatele noastre nu i-au mulțumit pe suporteri. Craiova e Craiova, au jucători foarte buni care pot face diferența, ei își doresc să câștige campionatul anul acesta, va fi un meci foarte tare.

Singurul jucător pe care nu îl avem disponibil este Nistor, tot lotul în rest este valid, vreau ca toți jucătorii să stea împreună.

Penedo după meciul cu CFR Cluj nu s-a mai antrenat. Vreau să-i mulțumesc pentru profesionalismul lui 1 an și jumătate. Pe Cooper a fost singurul pe care l-am chemat și i-am spus că nu mă mai bazez pe el.

La Penedo a fost dorința lui. Eu oricum mai aduceam un portar pentru că este normal ca la un club ca Dinamo să fie doi portari foarte buni plus unul de perspectivă.

Îmi trebuie jucători cu experiență pe axul central, avem nevoie de doi atacanți. Fiica mea are semnat doar cu Olteanu, care și el în iarnă va pleca pentru că are nevoie să joace. Cine are contract cu fiica mea să vină să-l prezinte, 1 milion de euro vă dau pe loc! Câștigați cât poate nu câștigați toată cariera.

Nu-mi doresc jucători care sunt impresariați de fiica mea. Ea dacă e ia de la club, nu de la jucători. Ea la clubul Dinamo nu va avea niciun jucător. Niciun jucător care va veni la Dinamo și care a venit nu va fi impresariat de fiica mea.

Montini e un jucător care are calitate. Dar nu ne putem aștepta ca el să ne salveze. Are picior drept, picior stâng.

Dacă noi îi facem o ofertă mai bună lui Stancu, de ce nu? Sunt mulți jucători care nu se gândesc numai la bani. Mai ales la o vârstă.

E o atmosferă foarte bună, entuziasm, creativitate. Mai sunt mulți fani, știu că domnul Ioanițoia ține cu Craiova, poate a vrut să ne destabilizeze.

Mitriță e un jucător care poate face diferența. Au calitate în lot.

Eu am pățit-o ca Cristina Neagu, când ai ruptură de ligamente te ia amețeala. Sunt terenuri tari, e foarte greu. Noi am putea să-i oferim…un genunchi nou. Nu mai ești 100% după o astfel de accidentare. Trebuie să aibă multă ambiție. I-am oferi orice să poată juca în semifinală, aveam nevoie de ea.

Nu cred că revine Copos la Rapid, în fotbal.”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Dan Nistor, interviu EMOȚIONANT: ”Asta îmi doream”

-->
Previous Dan Nistor, interviu EMOȚIONANT: ”Asta îmi doream”
Next Dinamo a mai transferat un fotbalist: "E jucătorul nostru pe un an și jumătate"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *