Rednic ”înțepat” de un fost colaborator. Afirmații dure după eșec


Cu o zi înainte de meciul cu Dinamo, Dunărea Călărași a ajuns la un acord cu Dinu Gheorghe pentru postul de președinte al grupării. Fiind vorba de o revenire a fostului șef al ”câinilor” în fotbalul românesc după o pauză de 3 ani și jumătate. De când se despărțise de Dinamo, Gheorghe era doar analist la Digisport.

Un apropiat al familiei Lucescu, Dinu a făcut un comentariu acid la Telekom Sport vizavi de Mircea Rednic, cu care a lucrat și la Dinamo, și la Rapid: ”Și el, și Andone au încercat mereu să îl copieze pe Lucescu, să controleze totul, dar… sigur, poate fi team-manager, dar atunci lucrurile se schimbă. Team managerul trebuie să aibă altă forță financiară. Aici, la Dinamo, el e și finanțator, și team-manager, şi antrenor… Îi place, probabil. Să sperăm că va reuşi”.

Și-a mai completat, pentru sursa citată: ”El e antrenor şi datorită faptului că, în 2000, am fost cel care l-a împins în această meserie, la Rapid. Într-o dispută fantastică cu George Copos atunci, care se opunea total, dar am avut argumente şi se pare că am avut mână bună cu Rednic”.

Citește și:

EXCLUSIV Ce spune Rednic despre investitorii străini

-->
Previous Din rival putea deveni ”câine roșu”. Doar că a fost orientat spre o altă echipă din Liga 1
Next Un titular arată de parcă a fost la box! Dar e mulțumit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *