Rednic, în stand-by? ”Eu semnez”


Mircea Rednic a vorbit ieri pentru prima dată despre o posibilă întoarcere la echipa sa de suflet, dar se pare că încă sunt probleme în ceea ce privește această mutare care ar aduce un mare plus echipei din Ștefan cel Mare.

Primul impediment este faptul că Dario Bonetti încă nu vrea să rezilieze înțelegerea cu Dinamo. E în Italia, fiind infectat cu COVID-19, dar nu a transmis oficialilor că ar fi de acord cu o eventuală plecare.

Iar al doilea este relația sa cu Iuliu Mureșan. Administratorul special al lui Dinamo s-a arătat deranjat că nu a participat la negocierile cu Mircea Rednic pe care le-a purtat Nicolae Badea la sediul Computerland.

Întrebat la GSP Live dacă acest fapt ar putea să pună în pericol o eventuală întoarcere a antrenorului în Ștefan cel Mare, Mureșan a replicat: ”Nu, nu. Decât să fac ceva împotriva clubului unde sunt, mai bine plec și îi las pe alții. Nu-mi stă în caracter, sunt pozitiv, vreau să fac bine”.

”Lucrurile la final stau în fixul meu”

Dar cu toate acestea administratorul special a transmis un mesaj clar către Nicolae Badea:

”Eu nu am participat la discuții cu Rednic, deci nu pot să confirm negocierile. Am aflat din presă. Normal ar fi să particip. Vă mai spun că orice contract trebuie să-l semnez eu, sunt singura persoană care poate face asta. Nici nu-mi pot delega semnătura, așa e la insolvență.

Așa e stilul la clubul ăsta. Eu îmi fac treaba, iar lucrurile la final stau în pixul meu. Atât timp cât eu semnez orice, nu știu cum m-ar putea scoate cineva pe mine. Nu are voie să semneze nimeni în locul meu, deci n-am cum să fiu scos!

Nu pot spune că nu am fost consultat, la niște discuții pe care le-am avut ne-am pus întrebarea dacă ar trebui să continuăm cu Bonetti și am făcut o listă de înlocuitori pe care era în top 3 și Mircea Rednic. Nu pot spune că nu am știut, dar ulterior, când au avut loc o discuție sau două, nu am fost solicitat”, a spus vizibil deranjat Iuliu Mureșan.

Citește și:

Dinamo își ia, azi, un superfundaș: ”Merg să semnăm contractul”

-->
Previous Un nou transfer anunțat de Mureșan: ”Semnează astăzi”
Next Andre Almeida Pinto la Dinamo București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.