--> -->

Rednic îi răspunde lui Daniel Șendre


-->
La Dinamo nu este niciodată liniște. Dacă nu apar conflicte din exterior, apar din interior. Cauza principală rămâne lipsa de rezultate. Mircea Rednic (59 de ani) a dezvăluit că la Dinamo există în continuare probleme financiare apăsătoare.

Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al programului DDB, a transmis că răbdarea nu este infinită cu oamenii din actuala conducere a lui Dinamo. Mircea Rednic a fost deranjat și a enumerat o serie de probleme pe care le-a întâmpinat în ultimele săptămâni.

„Am pus niște oameni, firesc este să îi lăsăm să își facă treaba, dar asta nu înseamnă că nu vom interveni. Nu vom avea nicio secundă de ezitare să intervenim dacă situația devine dramatică. Nu va fi decât un ultim glonț, cel de argint, nu ne permitem să nu îl tragem

Cu tot respectul pentru glorii, pentru oamenii de fotbal, ei știu și trebuie să înțeleagă… Dacă se va ajunge să ne despărțim, nu va fi o decizie luată de DDB pe baza resentimentelor. Interesul nostru este unul singur și este Dinamo.” a spus Daniel Șendre, purtător de cuvânt DDB.

Rednic i-a răspuns

„Acest fan, Șendre, știe că noi nu am avut bani să facem ultimele deplasări? Știe că autocarul nu a avut asigurare și că Rednic a plătit tot? Știe că Rednic a renunțat la o parte din salariu, pentru a închiria 4 mașini?

Eu cred că e o părere persoanlă a lui. Dar e ceva care mă surprinde și la DDB. Din punct de vedere financiar și al acțiunilor, implicarea lor a scăzut de când am venit eu. Chiar acum, când avem mai multă nevoie… V-am spus care sunt problemele”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă.

Citește și:

Rednic a clarificat situația lui Steliano Filip

-->
Previous Rednic a clarificat situația lui Steliano Filip
Next Astăzi joacă Dinamo. 5 adversari au Covid

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.