Rednic îi face praf pe jucători. Ce măsuri va lua


Mircea Rednic nu și-a menajat jucătorii după prima înfrângere în play-out după cinci victorii. El a fost extrem de nemulțumit de elevii săi dar și-a asumat și el acest eșec.

”Noi repriza a doua nu am existat pe teren. Nu meritam să câștigăm astăzi, de la Muțiu la ultimul care a intrat, la Reda. Există a șaptea zi de Paște? Cred că ai mei tot ciocneau ouă și ei jucau. Atâtea pase greșite n-am mai văzut. Eu nu am reușit să-i fac să înțeleagă că Dunărea va juca agresiv.

Ei știu foarte bine că situația lor se va decide după ultimul meci, nu au de ce să fie relaxați. N-au jucat numai jucătorii străini. Și jucătorii români stau și cer că vor să joace iar când joacă nu vezi nicio diferență.

Repriza a doua nu-mi aduc aminte că a avut vreo ocazie. Sezonul ăsta ne-am propus să terminăm pe primul loc. Sezonul următor o să fie altceva. Este normal că din jucătorii care au venit vor mai pleca. Greșeala mea, le-am dat două zile libere și nu au apreciat. Nu le-au folosit să se liniștească, să se odihnească după meciurile care au venit. Nu mi-a plăcut cum s-au prezentat. Eu nu am reușit să-i pregătesc astăzi”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Un fost căpitan al ”câinilor” e bun și-n străinătate

-->
Previous Așa meci, așa arbitraj! Și niște ”câini” adormiți
Next Claudiu Niculescu: ”Rednic a avut dreptate”

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  mai 4, 2019
  Răspunde

  Nea Mircea, daca ai vazut ca Nistor trage doua cornere ca la gradinita ,
  de ce nu l-ai scos ? Daca Zenke a ratat toate pasele de ce n-a zburat ?
  Daca Popa dormea de ce nu l-ati trimis sa faca nani la vestiar ??

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *