Rednic îi dă un singur sfat lui Florin Bratu înaintea derby-ului


Mircea Rednic a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre Dinamo, formația sa de suflet, despre care a spus ieri că nu ar trăda-o pentru nimic în lume pentru a merge la rivala de moarte, FCSB. El a comentat astăzi și cum vede munca lui Florin Bratu în Ștefan cel Mare.

„La Dinamo trebuie performanță. Dinamo trebuie să se bată mereu pentru campionat și Cupă. Nu poți să îți propui calificarea în play-off pentru că poți ajunge în play-out. Trebuie să spui că vrei să câștigi titlul.

Nu am sfaturi pentru Bratu pentru că e căpos. Doar să fie mai umil. Face o treabă bună. Am informații că lucrează bine la Dinamo. Este serios și vrea disciplină. Asta e bine. Sunt mulți tineri la echipă, iar Bratu a putut în play-off să formeze un grup bun, cu jucătorii care au demonstrat că merită și că vor să joace la Dinamo.

Eu sunt dinamovist, vreau ca Dinamo să câștige meciul cu Steaua, mai ales că are și meci în Europa League. Îmi e dor de un derby, da. În astfel de meciuri nu contează valoarea și clasamentul. Este o atmosferă plăcută și e munca mai ușoară pentru antrenori. Trebuie doar să te asiguri că jucătorii nu sunt stresați”, a declarat Mircea Rednic la Pro X.

-->
Previous Ultima mutare făcută de toată echipa lui Dinamo
Next INTERVIU Dan Nistor: ”Sper ca atacanții să împrumute mitraliera de la Florin Bratu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *