Rednic face un pariu inedit cu Gigi Becali: „Dăm banii la adăposturile pentru câini”


Dinamo mai are un meci foarte important la final de an, cu Astra, care ar putea aduce „câinii” din nou în lupta pentru play-off. Mircea Rednic și Ionel Dănciulescu au vorbit înainte de acest meci.

„Ultima etapă e cea mai importantă, am avansat în grafic, avem nevoie de cele trei puncte să rămănem în lupta pentru play-off. Sper ca doctorul să-l rezolve pe Montini, are o ușoară inflamație și sperăm să joace mâine. Iar Salomao e suspendat și Nistor accidentat.

E decisiv acest meci și nu. Șansele vor fi mai mici dacă nu câștigăm.

Accept pariul lui Gigi Becali dar în condițiile mele. 100.000 el și 10.000 eu și banii să-i dăm la un adăpost pentru câini. Eu fac un pariu că el nu ia campionatul. Așa de importanți am devenit în ultima perioadă. Acum emiten pretenții. Am încredere că vom fi în play-off.

E șansa lui Zenke, a și slăbit și sper să evolueze bine.

Cu Craiova nu le-am zis nimic și au câștigat. Le dăm după, o trăistuță.

Normal ar fi fost să nu se joace în condițiile astea. O să mai ningă, nu-i ușor de jucat.

Politica de transferuri nu depinde de jocul de mâine. Care au fost băieți deștepți vor rămâne la Dinamo.

Salomao își dorește să continue cu noi. El are două oferte din Golf, e un jucător de 30 de ani, e tot timpul pozitiv, eu mi-aș dori să rămână.

Cel mai frumos cadou de Crăciun ar fi o victorie mâine, și pentru mine, și pentru suporteri.

Dacă dispăreau, apăreau. Au dispărut cei ce trebuiau să dispară.

Indiferent de prețul biletelor dinamoviștii au venit. Mai fac și ei niște bani, au nevoie de bani. Nu trebuie să-i ajutăm, ei vor veni. Cine iubește Dinamo, va fi acolo. Chiar dacă nu sunt mulți, sunt calzi si aproape de jucători.

A fost cu bun simț, un băiat bun, și-a luat rămas bun de la jucători, îi mulțumesc pe această cale. Pe Cooper nu l-am văzut”, a declarat Mircea Rednic.

Ionel Dănciulescu:

„Sunt gesturi pe care eu nu le înțeleg. În loc să fie o atmosferă de meci mare, este un lucru urât. Noi nu ne-am comportat așa atunci când ei au venit la Dinamo. Întotdeauna le-a fost puțin teamă de suporterii noștri.

Am ajuns la înțelegere cu Tade, din fericire a fost un băiat înțelegător, am reziliat contractul, a înțeles și el situația și ne-am strâns mâna.”, a declarat Ionel Dănciulescu.

Citește și:

Dinamo vrea un italian dorit și de Carpi, și de Venezia

 

-->
Previous Adversar tare pentru Dinamo în primul amical din Antalya
Next Dinamo vrea un italian dorit și de Carpi, și de Venezia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *