Rednic face revoluție la Dinamo! Ce se va întâmpla până la meciul cu Chiajna


La Dinamo cad…jucători. Mircea Rednic nu mai are timp de evaluare și s-a convins ce lot are în acest moment la dispoziție. Astfel, străinii din defensivă vor fi disponibilizați și cel mai probabil se va găsi o soluție să-i împrumute sau să-i lase liberi de contract. Pentru că „Puriul” vrea să aducă la echipă un portar și cinci jucători de câmp săptămâna asta: un portar și cinci jucători de câmp.

„Vor fi schimbări și la meciul următor, ne mișcăm, sper că săptămâna asta să ne întărim, mai ales în zona de apărare și să pregatim altfel meciul cu Chiajna.

Suntem în discuții cu un portar, doi fundași, un mijlocaș central, doi atacanți, nu mai putem să ne jucăm!. Nu e ușor să aducem jucători buni liberi, dar trebuie să facem asta, riscăm să nu ne îndeplinim obiectivul”, a spus Mircea Rednic, la conferința de la finalul partidei cu Dunărea Călărași, 1-1.

În cazul în care Dinamo va reuși să aducă jucătorii doriți de antrenor, cel mai probabil vor exista și unele disponibilizări. Rednic s-a plâns de jocul slab al străinilor imediat după finalul partidei.

-->
Previous Cum i-a răspuns Mircea Rednic lui Mihai Stoica
Next EXCLUSIV Rednic, TRĂDAT chiar de jucătorul pe care l-a făcut căpitan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *