Rednic, fabulos: ”Tot la Strâmbul ați ajuns”. Mesaj CLAR pentru jucători


Mircea Rednic a fost astăzi prezentat într-o conferință de presă în care a declarat răspicat că a venit doar ca să ajute echipa din Ștefan cel Mare și să o scoată din pasa proastă în care se află în momentul de față.

”Eu am vorbit cu Claudiu, mie îmi pare rău pentru el, dar asta este viața de antrenor. Eu am fost dat afară și de ziua mea. Au avut șansa ca eu să fiu liber de contract, ar trebui să-mi cer scuze și față de Niculescu, și față de o echipă din Belgia, trebuie să înțelegeți că Dinamo are acum nevoie de mine. Orice puteți să spuneți despre Rednic, dar că nu e antrenor, chiar mă deranjează. Sunt antrenor, nu manager general. Oricum o să mă implic, că e responsabilitatea mea. Ați adus toți dinamoviștii după mine, Andone, Contra, Bratu, Miriuță când l-a născut maică-sa avea tricoul roșu-alb, și tot la Rednic ați ajuns, la Strâmbul”, a declarat Mircea Rednic.

”Mie nu mi s-a urcat cerneala pe contract și căutați clauze și că-i dau afară pe Nistor și Salomao. Am văzut patru meciuri a lui Dinamo doar. Cine merită o să rămână. Eu îmi doresc să rămână toți, dar trebuie să demonstreze că merită să joace la Dinamo. Primul obiectiv este calificarea în play-off. În situația noastră mi-aș dori să plece jucători dacă joacă bine. Dar până să plece să ne ajute să fim în primele 6, că după aia găsim jucători, nu-i problemă. Gigi investește dar face și bani, de ce să nu fie și la Dinamo la fel?” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

-->
Previous Mircea Rednic îl desființează pe Mihai Stoica. Cum l-a poreclit
Next Replica celor de la FCSB după ce Mircea Rednic i-a desființat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *