Rednic, extrem de motivat. Mesaj pentru Negoiță


Mircea Rednic a vorbit despre meciul de mâine din play-out și a vorbit despre modul în care a fost tratat la Dinamo și de ce este extrem de motivat.

”Jucătorii trebuie să înțeleagă că meciul cu Dinamo este mult mai greu decât cel de miercuri. Obiectivul nostru este să ne salvăm de la retrogradare, suntem pe un loc care nu este liniștitor și n-avem voie să facem pași greșiți.

Nu e un meci special pentru mine cu Dinamo, ci pentru Poli Iași, noi trebuie să câștigăm cele 3 puncte. Dinamo are potențial, au jucători buni, cu unii dintre ei am lucrat, îi cunosc, și vom analiza mâine meciul pe care ei l-au jucat cu FCSB.

Eu sunt profesionist, sunt antrenor, n-am timp acum să mă gândesc la ce mi s-a întâmplat mie. Eu fac parte din istoria lui Dinamo, cu părți bune, cu părți rele, ultimul campionat pe care l-au câștigat a fost cu mine, am revenit acolo, am ajutat cât am putut, am fost alături, dar eu nu intram în proiectul lor și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ei trebuie să regrete, nu eu.

Din moment ce ei n-au avut încredere în mine nici nu mă interesează să am prieteni în club. Sunt fetele care lucrează la contabilitate, secretarele, cărora nu am ce să le reproșez. Pe mine mă iubesc suporterii și mă respectă, asta e important pentru mine.

Dacă e o motivație în plus? Dacă aș juca eu, n-ar fi nicio problemă pentru meciul de mâine. Dar nu joc eu. Încerc să le transmit jucătorilor dorința de a câștiga”, a declarat Mircea Rednic.

-->
Previous Cerere specială a lui Dusan Uhrin: ”Sperăm să se mute”
Next Dinamo în fața lui Rednic la Iași. Echipele probabile și cotele

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *