Rednic explică situația din Moldova și-i transmite un mesaj unui fost dinamovist: ”E o problemă”


Mircea Rednic a semnat în această iarnă cu Politehnica Iași, dar nu a apucat prea multe meciuri ca tehnician al moldovenilor deoarece campionatul s-a întrerupt. Fostul antrenor al ”câinilor” explică situația din Moldova și ce se întâmplă cu fotbaliștii străini.

”În acest moment, doi jucători stau în hotel. Hotelul e gol, a plecat toată lumea, au rămas doar ei. Dar primesc mâncare în fiecare zi. Dimineața iau micul-dejun, apoi au pachete pentru toată lumea.

Fotbaliștii străini au rămas aici, în afară de Klimavicius. El a plecat în Letonia, la fetița lui. E o problemă, că atunci când se va întoarce, va sta 14 zile în carantină”, a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul a explicat că este normal să se reducă salariile cât timp nu se joacă și că e important ca lumea să depășească criza provocată de epidemia de coronavirus. În Belgia, el spune că sunt amenzi dacă nu respecți regulile și îi sfătuiește pe români să stea în casă.

”Fotbaliștii trebuie să înțeleagă. Ei oricum sunt răsfățați, au salarii bune pentru România”, a explicat Rednic, conform digisport.ro.

Citește și:

-->
Previous Dragoș Săvulescu a donat o sumă mare de bani și face un avertisment terifiant: ”Sper”
Next Piscitelli despre coronavirus și România. Ce face în București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *