Rednic este obligat să facă artificii în echipă. Situație inedită pentru un fotbalist


Diseară, de la ora 20:00, Dinamo va înfrunta CSU Craiova în Ștefan cel Mare. Echipa joacă așa cum joacă, terenul e așa cum e, suporterii ”câinilor” vor împinge din nou ”haita” de la spate. Mircea Rednic va fi obligat să facă unele permutări în formația sa.

Nu doar fiindcă a mai renunțat la doi jucători deunăzi, Penedo și Cooper, care vor părăsi azi Bucureștiul. Ci și pentru că mai are accidentări în lot. Dan Nistor sigur nu va fi pe gazon, iar Sergiu Hanca nu se știe dacă va putea fi recuperat. În plus, mai sunt numeroși jucători ieșiți din formă, care mai degrabă trag echipa în jos decât să aducă un plus de valoare. ”Puriul” va fi nevoit să facă niște minuni în echipă contra unui adversar aflat pe podium. Rednic ar putea începe în formula:

Muțiu – Sorescu, M. Popescu, R. Grigore, Corbu – Zenke, Atmane, Gomelt, Salomao – Pesic, Montini.

Corbu ar putea juca fundaș stânga, un post nou pentru el, dar având în vedere ce-au arătat Olteanu și Popovici, ambii pe lista viitorilor disponibilizați, mai slab ca aceștia doi nu are cum să fie nici dacă va juca portar. Mai există posibilitatea și ca Pesic să fie titular împotriva oltenilor, poate chiar în locul lui Popa, care mai degrabă s-a întrecut în ratări în ultimele meciuri, chiar dacă unele spectaculoase. Totodată, va fi primul de la revenire al lui Ionel Dănciulescu, noul team manager, pe banca de rezervă a roș-albilor.

Citește și:

EXCLUSIV Dan Nistor răspunde acuzelor că s-ar fi dat lovit. Când revine căpitanul

-->
Previous EXCLUSIV Dan Nistor răspunde acuzelor că s-ar fi dat lovit. Când revine căpitanul
Next Cine va arbitra Dinamo-CS U Craiova. Centralii celorlalte confruntări

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *