Rednic e dezamăgit: ”Degeaba”


Așa cum am tot scris în ultimele săptămâni, Mircea Rednic a sacrificat niște rezultate pentru a le oferi șansa jucătorilor care erau pe lista lui Mirel Rădoi să joace toți. Și a fost extrem de dezamăgit că nu a fost niciun fotbalist de la Dinamo convocat.

”Am folosit toți jucătorii care erau pe lista selecționerului de la tineret. Am schimbat și sistemul pentru ei, degeaba. Îmi pun și eu întrebări, ok, Ricci și Ciobotariu sunt jucători tineri care și la anul pot să mai joace. Dar e vorba de Sorescu. A jucat 34 de meciuri și n-a jucat rău. Plus că e un jucător polivalent.

Am văzut că Rădoi a dat explicații și nici nu trebuia să dea explicații. Pentru că el decide, el răspunde, de rezultate tot el o să răspundă. Și jucătorii pe care i-a convocat nu sunt jucători răi. Dar eu spun de situația asta, ni se impune să jucăm cu jucători Under 21, dar nu sunt băgați în seamă. Înseamnă că tu nu ai încredere în campionatul României, o fi mai puternic campionatul de tineret sau echipa a doua de la o echipă din Anglia. Pușcaș l-am văzut, e jucător bun, dar trebuie și o logică să fie, nu doar așa… Nu uitați cum ne-am calificat”, a declarat Mircea Rednic astăzi.

Citește și:

EXCLUSIV Surprinzător, dar adevărat. Un fotbalist care s-a impus pleacă de la Dinamo

-->
Previous Mesajul lui Rednic pentru Răduț: ”Asta i-am spus”
Next EXCLUSIV Ce spune Damien Dussaut despre plecarea sa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *