Rednic, DEZLĂNȚUIT! Spectacol la conferință


Mircea Rednic a explicat la conferința de presă unde a câștigat meciul ce-a readus cu adevărat Dinamo în lupta pentru play-off. Antrenorul a fost corect, și-a arătat optimismul și-a explicat de ce va continua transferurile:

”Un egal era mai echitabil, dar uneori norocul se și întoarce. Îmi pare rău că am ajuns să așteptăm rezultatele altor echipe. Oricum, pregătim sezonul viitor, cu gândul că se va întâmpla o minune. Avem șanse, nu mari, dar dacă Dumnezeu va vrea, vom fi în play-off!

Avem mulți care nu sunt la punct cu pregătirea, dar încerc pe parcurs să formăm această echipă. Ar fi păcat acum să nu câștigăm acasă cu Botoșaniul, sper să se vadă eforturile. Cred că acum suntem la 70 la sută din potențial. E al doilea meci în care n-am câștigat primul 11. Se simte oboseala, în special la cei nou veniți. Bine că jucăm duminică împotriva Botoșaniului. Mai vine un fundaș, îmi pare rău că Ziggy Gordon n-a mai putut să vină, conducerea de acolo a cerut bani, scoțienii nu au respectat înțelegerea, asta e viața.

Prefer să fac acum transferuri ca să fie concurență mare, ca în vară să mai fac doar câteva. Uff, mi-a plăcut apărarea acum. Aștept mai mult de la Reda, nu vreau spectacol la mijlocul terenului. Și Atmane să fie mai atent. Naser poate să joace fundaș dreapta. Și Mustoe. Asta fiindcă Sorescu e suspendat cu Botoșaniul.

Mă bucur că am câștigat pe un teren greu, la Sfântu Gheorghe. Aici, nu se învinge ușor.

Geoffrey Bia a fost refuzat de Iași. M-a deranjat fiindcă n-a fost corect. I-am zis că pentru 6.000-7.000 de euro poate să vină, a zis că pentru asta nu-și părăsește prietenii. Atunci stai acolo, Doamne iartă-mă! Că mai spun și-o prostie. Joacă pe același post cu Reda, l-am preferat pe el. Jeeda să înțeleagă că nu se joacă pentru spectacol. Gata, sunt rău!

Pesic are trei soluții: să-și reducă salariul, să plece împrumut sau să plece definitiv. Cred că vom alege soluția number two!

Pe Mircea Lucescu îl propun eu să vină la Dinamo! Dar nu cred că a fost demis. Chiar îmi pare rău dacă i s-a întâmplat ceva neplăcut acolo. La Dinamo n-aș putea lucra cu el, niciodată! Știu că s-a întâlnit cu Andone, cu Lupescu. Ar trebui să mi se facă statuie atunci, că i-am convins să revină la Dinamo, împreună!

Am promis o primă, o dau, ajută clubul cum pot. La mine faptele demonstrează”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Visul lui Zenke. Ce a declarat după meci

-->
Previous Veste EXCELENTĂ oferită de Rednic. Cine mai vine
Next Rednic ARUNCĂ bomba! Cine ar mai vrea să cumpere Dinamo: ”Niciodată n-aș lucra”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *