Rednic, devastator la conferință! Atac frontal și fără menajamente


Mircea Rednic a tras primele concluzii după eșecul lui Dinamo. Și-a făcut acuze dure la adresa contracandidatelor la play-off. Iată cele mai bune reacții ale antrenorului la conferință:

”Rămân și acum, în play-out și din vară! Iar jucătorii noi dacă nu se vor ridica la nivelul așteptărilor, vor pleca. Au demonstrat ceva până acum, dar mai trebuie. Ne trebuie încă un jucător, fundaș dreapta neapărat, ne-am tot câcâit să-i aducem. Dar asta e, n-a mai avut cherosen avionul… Am suferit pe benzi.

Reda a făcut și el febră, am schimbat formula de echipă, s-a văzut. Acum trebuie să pregătim formația pentru sezonul viitor.

Responsabilitatea îmi aparține sută la sută. S-au făcut greșeli la început, a trebuit să schimb toată echipa. S-a văzut diferențele de atitudine, de ambiție, de salariu. N-am multe de reproșat jucătorilor noi. Nu vom schimba de dragul de a schimba, dar e clar că trebuie să începem construcția, ca la anul să nu mai tragem la play-off, ci să câștigăm campionatul și Cupa.

Toată lumea s-a bucurat că n-a ajuns Dinamo în play-off, foarte bine! Vor juca în familie… Trio ra-ta-ta! Am văzut și CFR-ul cu Astra, m-a mirat atitudinea unor jucători, niște discuții înainte, după. Alții s-au plâns de arbitraje și-au avut un român maghiar arbitru! Și noi l-am avut pe cel mai bun arbitru. Thank you!”

Citește și:

La revedere, play-off! Cum s-a spulberat visul frumos al ”câinilor” și cine sunt vinovații

-->
Previous Ce promite Popa pentru 2020. Cui a ținut să mulțumească
Next Cum vede Claudiu Niculescu viitorul lui Dinamo. Antrenorul s-a amuzat vizavi de situația sa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *