Rednic despre posibilitatea ca Nistor să joace în Suedia. Iată primul 11 al tricolorilor!


România joacă de la ora 19:00 la Stockholm contra Suediei în primul meci pentru preliminariile Euro 2020. Din lotul tricolorilor face parte un singur dinamovist, Dan Nistor. Astăzi, Mircea Rednic a vorbit despre șansele ca decarul ”câinilor” să apară în formula de joc fie diseară, fie la Cluj contra feroezilor.

”Mi-aş dori să joace Nistor, dar nu cred. Normal că o să bage jucătorii care au mai jucat, dar poate să fie o soluţie. Şi eu sunt sigur că el e pregătit. Şi are şi ambiţia, şi dorinţa de a arăta că e un jucător pe care te poţi baza la echipa naţională”, a spus tehnicianul. Cosmin Contra a ales formula de start pentru Suedia: Tătărușanu – Manea, Săpunaru, Dr. Grigore, Bancu – T. Băluță, R. Marin – Chipciu, Stanciu, Mitriță – Pușcaș.

Care și-a amintit de partidele contra Suediei din perioada în care evolua sub tricolor, pentru Euro 1984, unde România a participat: ”Am jucat ambele meciuri pentru , am avut şi o bară înainte de golul lui Cămătaru. E meci greu pentru că avem şi multe absenţe, sigur acolo o să fie un meci de bătaie, dacă suntem inteligenţi putem să scoatem cel puţin un punct”.

Citește și:

Elvis a dat assist! Cum se mișcă ultimii sosiți în ”haită”

-->
Previous EXCLUSIV Ce a zis Rednic despre Elvis și Mallo. Anunțul antrenorului
Next Schimbare IMPORTANTĂ pentru un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *