Rednic debordant și pus pe șotii. L-a botezat pe Kabashi, a mai anunțat un transfer, a anunțat echipa din prima etapă a ediției viitoare!


Mircea Rednic a început să vadă rezultatele, deși a fost și criticat la începutul celui de-al patrulea mandat al său la Dinamo. Imediat după meci, antrenorul a spus lucrurilor pe nume la interviul de la Digisport:

”În repriza a doua am cam suferit, nu știu de ce am făcut pasul înapoi. Puteam da și al treilea gol, dar și adversarul merita un gol. Ar fi trebuit să stăm mai liniștiți. Suntem încă departe de ceea ce îmi doresc eu ca joc. Departe!

Avem 16 puncte cu lotul ăsta în 2019, am fost obligat să fac unele schimbări. Pe Grigore nu l-am schimbat fiindcă a greșit la Mediaș, am zis că el și Ciobi să facă cu schimbul, joacă pe rând.

Pe moment, Montini este omul de care avem nevoie. Ar trebui să participe mai mult la faza defensivă. Oricum, nu mai pleacă nimeni! A venit și ”Elvis Presley” (n.red Elvis Kabashi). Am avut înțelegere cu toții, în așa fel încât să nu fie probleme dacă pleacă. Elvis luni va fi prezentat, a trecut toate testele. Facundo a făcut vizita medicală, la ce contract îi oferim cred că va semna. Ce contract? Mic și bun. Cum oferim noi. Mie îmi place, pe mine m-a convins, am încredere că va fi și el un transfer bun.

Nu cred că a fost cineva care să nu-și fi apărat șansele corect la Steaua cu Astra.

Și Dussaut a avut o evoluție bună. Jucăm acasă iar, cu Chiajna, trebuie să luăm 3 puncte ca să pregătim în liniște totală primăvara.

La prima etapă din sezonul viitor, va fi sigur toată apărarea. Mijlocul? Cu câteva semne de întrebare. Nistor da. Filip e util, ai nevoie de oameni ca Ion în echipă. Cu Papa, cu Montini, cu Alexander care-și va reveni. Pe benzi mai trebuie. Pe Sorescu l-am amețit de cum l-am jucat pe toate posturile”

Citește și:

Montini ”bombardierul”. A ajuns la cota 9. Până la trofee, la ce se gândește italianul

 

-->
Previous Nistor a dezvăluit tactica solicitată de Rednic. Mesajul căpitanului pentru Contra
Next Montini ”bombardierul”. A ajuns la cota 9. Până la trofee, la ce se gândește italianul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *