Rednic dă ultimele detalii din cantonament. Ce jucători mai vin


Mircea Rednic a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre ultimele detalii de la Dinamo. Ce transferuri mai vin și de cine este mulțumit.

”Din punct de vedere al condițiilor totul a fost ok, mai puțin vremea, dar am reușit să ne fofilăm, ba o sală, ba pe culoar, ne-am făcut antrenamentul, au fost și meciuri în care au jucat, n-am niciun accidentat, jucătorii careau venit lucrează suplimentar.

Este un rezultat bun, ne dă alt entuziasm, alt moral, mă bucură că a fost un joc bun. Jucătorii s-au integrat, lucrurile merg bine, la ceea ce ne-am propus, am avansat și avansăm cu transferurile, avem deja acordul la doi jucători, fundaș dreapta și fundaș central. Mai îmi doresc încă un fundaș central și condițiile i-au fost prezentate și va semna. Aș mai vrea un atacant, mai mult ca sigur Salomao va pleca.

Popa își dorea foarte mult să înscrie, mă bucur că Nistor nu s-a supărat, el trebuia să bată.

Pentru Salomao există interes, are două oferte. Nu știu de unde sunt. E greu să obții ceea ce-ți dorești tu ca club din punct de vedere financiar, dar el își dorește să plece, eu îl înțeleg, are o vârstă, filosofia legată de contracte și de buget de anul ăsta este mai mică față de începutul campionatului.

Sunt jucători pe care îl cunosc, eu pe ceilalți i-am văzut jucând în Belgia, au tot interesul să joace, s-au integrat. Durează ceva, sunt băieți inteligenți, n-o să ne dorim de la început să facem spectacol, noi trebuie să facem puncte.

Niciun regret că l-am lăsat pe Mihai Popescu. Și Katsikas la fel, ei au avut posibilitatea să demonstreze și nu au făcut-o, n-au fost rezultate. Responsabilitatea mea este 100%, am decis să aduc jucători, unii care au jucat aici. Gomelt a plecat aseară. Katsikas se pregătește pe 9000 de euro lunar sau poate mai mult, da. Eu am avut o discuție și le-am spus că nu mai contez pe serviciile lor. Dacă lor le este așa drag de clubul ăsta și le place în București,treaba lor. Ei nu mai au nicio șansă să joace la Dinamo.

Cu Mihai Răduț am vorbit, el a spus că rămâne în Polonia. Pe Hora nu l-am vrut.

Ați văzut declarația lui că dorește să rămână la Dinamo referitor la Nistor.

Eu cred că multă vreme ne vrea în play-out. Steliștii nu cred că își doresc să fim în play-off. Noi ne dorim și o să ne jucăm șansa. Și la Mouscron, în Belgia, eram ca și retrogradați, ne-am salvat în ultimul meci. Dacă nu reușim ne vom pregăti pentru sezonul viitor foarte serios.

De aceea am tras să vină apărători și nu sub formă de împrumut. Toți jucătorii care au venit sunt pe 1 an și jumătate. V-am spus că rămân, m-am implicat din toate punctele de vedere, de aceea vreau și-i rog pe legendele lui Dinamo să vorbească mai puțin și să facă și ei ceva. Eu m-am implicat și financiar. Și Ionuț Lupescu, îl așteptăm cu sfaturile lui să ne organizăm mai bine.

Jucătorul anului la Dinamo? Zenke încearcă, eu cred că ar trebui să mai slăbească 1 un kilogram, dar cred că i-a prins bine, că ieri a zburdat.

Ni l-au propus pe May Mahlangu. Dar nu există nicio șansă.

A fost o situație mai delicată și dacă tot dăm sfaturi, ar trebui în momente delicate. Și acționarii au împrumutat banii și și-au luat banii înapoi. De mâine n-o să mai fie acolo acel abtipild cu Borcea din autocar.

Sunt jucători ca Moldoveanu, Neicuțescu, acum era momentul să joace undeva. Noi pregătim și viitorul sezon.

Grigore, Ciobi, Sorescu e în creștere. Contra răspunde de calificare, nu e grupă ușoară, o să fie greu”, a declarat Mircea Rednic astăzi într-o conferință de presă.

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Gestul SUPERB făcut de un jucător dinamovist

-->
Previous FOTO EXCLUSIV Gestul SUPERB făcut de un jucător dinamovist
Next Mircea Rednic aruncă BOMBA: ”Asta pot să fac”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *