Rednic critică dur 2 jucători: „Zici că a jucat la Barcelona până acum”


-->

Mircea Rednic i-a criticat pe Deian Sorescu și Răzvan Popa la finalul meciului pierdut cu 4-1 în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Antrenorul a fost extrem de nemulțumit de jocul elevilor săi însă nu predă armele și speră că va reuși să îndrepte situația din iarnă.

„Am luat două goluri cu mare ușurință, am revenit, am înscris, am avut o ocazie foarte mare la 2-0, iar ideal ar fi fost să intrăm cu 2-2 la cabine. Golul patru nu mai contează, noi am insistat și am făcut greșeli mari”.

Dinamo a avut pe bancă un număr foarte mare de juniori, ceea ce a făcut diferența în repriza a doua când jocul s-a rupt: „Jucătorii de calitate au făcut diferența astăzi. E normal să apară erori la noi, uitați ce jucători am avut pe bancă. Jucătorii de la Dinamo fac eforturi mari, dar pe final cad fizic”.

„Puriul” e de părere că partida a fost echilibrată în prima repriză și Dinamo putea chiar să egaleze înainte de pauză la o ocazie uriașă a lui Mirko Ivanovski: „Știam ce lot avem, știam care e situația. Eu sunt sigur că lucrurile se vor regla, am încredere. Nu sunt disperat acum, știam situația.

Nu vreau să văd numai partea negativă, jocul a fost echilibrat astăzi. Am controlat jocul în anumite momente, ultima pasă nu a fost în regulă la noi. Ei au marcat primul gol cu noroc, dintr-o deviere”.

2 titulari făcuți praf de Rednic

Mircea Rednic îi transmite lui Deian Sorescu un mesaj foarte clar lui Sorescu, după ce i-a luat și banderola de căpitan și l-a înlocuit la pauză cu Gaz Metan:

„Sorescu trebuie să se gândească foarte bine! Dacă nu te implici și doar stai pe teren, tu ai de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. Ar trebui să fie mai implicat! E doar un sfat, nu e un reproș.

Dinamo nu stă în Deian Sorescu, o să mai vină jucători. Dacă nu stă cu gândul la Dinamo, o să plece în iarnă. Fanii trebuie să aibă răbdare și încredere! Eu spun că a crescut calitatea jocului”.

Rednic reacționează după gestul lui Răzvan Popa.

„Păi ori ești accidentat, ori nu mai ești accidentat… El nu s-a antrenat toată săptămâna, acum avea dureri. Nu s-a plasat bine la gol. Toți sunt surprinși…

Zici că a jucat la Barcelona până acum. hai să ne uităm unde a jucat până acum Popa… Marchează jucătorul, lasă surprinsul”, a spus antrenorul lui Dinamo la Digi Sport la finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Citește și:

Victor Ponta, la șase ani de la Colectiv, îl acuză pe Klaus Iohannis: ”Poate era obosit între două vizite”

Previous Declarații incredibile ale lui Gabriel Torje
Next Ionuț Lupescu iese la atac: ”Acolo e vina principală”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *