Rednic, chemat la Dinamo: ”Și el ar vrea să revină”


Dinamo trece prin momente foarte grele din cauza faptului că o parte din suporteri s-au mobilizat pe internet să nu mai cumpere bilete și tricouri până în momentul în care nu este demis Jerry Gane de la echipă și a i se găsi un înlocuitor sau să fie reactivat Gigi Mulțescu, care din informațiile doardinamo.ro, nu ar spune nu să se întoarcă la prima echipă. Giani Kiriță însă îl vede potrivit pe Mircea Rednic din vară.

”Suporterii sunt cei care decid la ora asta. Pe Mircea Rednic chiar îl văd acolo pentru că este iubit de suporteri și, până la urmă, s-ar întoarce undeva unde și el ar vrea să revină cu siguranță. Eu văd ca o soluție să nu se implice financiar, să vină doar antrenor.

Antrenorul trebuie să rămână antrenor, alții trebuie să conducă destinele clubului. Eventual să ofere niște prime suplimentare după unele meciuri câștigate, mai ieși la un grătar, dar trebuie un proiect bine pus la punct în care investiția să fie una bună, antrenorul să fie exact ăla care trebuie și proiectul să fie de așa natură încât ambele să lucreze împreună.

Să vedem ce va fi din vară. Când te sună cineva și-ți propune un proiect, trebuie să vezi proiectul, dar mai întâi trebuie să sune telefonul ăla, nu?”, a declarat Giani Kiriță pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Peisaj de vis în Defileul Mureșului

Previous Cortacero, contrat dur: ”De asta vine”
Next Un jucător de la Dinamo dă cărțile pe față: ”Jucătorii spanioli de asta au venit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *