Rednic către jucători: ”Să nu facă fițe.” Ce are de gând


Mircea Rednic va începe să folosească un sistem al rotației la Dinamo pentru a evalua toți jucătorii din lotul ”câinilor” pentru ca în vară să vadă dacă mai renunță la cineva sau dacă va putea să se bată la titlu sezonul următor cu acești jucători. Este valabil sistemul și pentru portari, acolo unde a sosit de curând și Parfait Mandanda, fratele goalkeeperului de la Olympique Marseille. Totul depinde de randamentul francezului, dar și de șansele ca el să poată fi achiziționat în vară de la Charleroi.

”Unii jucători nu înțeleg, dar nici nu au prea mult timp de când sunt aici. Trebuie să am și răbdare cu ei, dar deocamdată nu prea am. Trebuie să am mai multă răbdare, dar vă dați seama ce ar fi însemnat dacă am fi mai luat un gol cu Chiajna. Toată munca noastră s-ar fi dus de râpă.

Obiectivul nostru este să câștigăm fiecare meci. Obiectivul nostru este ca jucătorii care au venit în primul rând din punct de vedere fizic să se pună la punct, că nu au meciuri în picioare și acum chiar putem să profităm. Sunt 14 meciuri, de aceea am și spus, să nu facă fițe că unul titular, meciul următor e rezervă. Vreau să dau posibilitatea ca toți jucătorii să joace, ca să pot să-i judec. S-ar putea chiar și în vară să fie câteva schimbări. Pentru că v-am zis, la anul vrem să jucăm ca să câștigăm campionatul”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Ce crede Cosmin Moți că se va întâmpla la Dinamo: ”Se tot pasau…”

-->
Previous Ce crede Cosmin Moți că se va întâmpla la Dinamo: ”Se tot pasau...”
Next STADIOANE Unde va juca România dacă se califică la EURO 2020

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *