Rednic bagă din nou bani la Dinamo Exclusiv


Mircea Rednic a spus că nu mai bagă bani la Dinamo așa cum a făcut-o în mandatul precendent, dar nu se poate abține. Toți oamenii de fotbal au văzut o schimbare de atitudine a fotbaliștilor la meciul cu UTA Arad, partidă în care doar ghinionul a făcut ca dinamoviștii să nu obțină victoria.

În afară de puținele antrenamente pe care ”câinii” le-au făcut sub comanda lui Mircea Rednic, antrenorul a făcut o promisiune care i-a resuscitat pe fotbaliști, într-o perioadă în care salariile la Dinamo sunt destul de mici față de cele din trecut.

Din informațiile doardinamo.ro, Rednic le-a promis fotbaliștilor înainte de meciul cu UTA o primă în cazul în care vor câștiga meciul. Dacă ar fi reușit să bată în primul său meci pe banca lui Dinamo, jucătorii ar fi primit 10.000 de euro din buzunarul antrenorului.

Deși banii s-ar fi împărțit între ei, în condițiile actuale financiare de la Dinamo, ”câinii” au fost cu adevărat motivați. Din nefericire pentru fotbaliști, n-au reușit să-i ia banii tehnicianul, meciul terminându-se 2-2.

Rednic i-a anunțat pe fotbaliști însă că nu vor avea primă din partea lui la fiecare meci, ci doar la meciurile mai importante și că ei trebuie să înțeleagă că trebuie să scoată Dinamo cât mai repede împreună din subsolul clasamentului.

”Eu sunt foarte exigent. Nu mai vin cu bani de acasă, că nimeni nu a apreciat. Am venit și tot Rednic era căpușar, comisionar” Mircea Rednic, 29 septembrie 2021

Citește și:

Țucudean, gest superb: ”Nu poate trăi fără Dinamo”

-->
Previous Cum petreceau pe vremuri jucătorii lui Dinamo
Next Mircea Lucescu despre Dinamo și Rednic: ”Sper”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *