Rednic, atacat dur: ”Nu înțeleg ce încearcă să facă”


Dănuț Lupu a fost până de curând șeful scouterilor la Dinamo, dar de când a plecat din Ștefan cel Mare vorbește despre problemele pe care le-a găsit în timpul mandatului său.

„Cu scuzele de rigoare pentru culorile clubului Dinamo și pentru Rednic, mai avem puțin și aducem 10 jucători din Albania să facem și noi un lot. Se știu problemele cu banii de la Dinamo. De ce nu sunt forțați acei copii? De ce îi împrumută, că oricum nu joacă nici acolo unde se duc. Ori le dai drumul să plece, ca să nu-ți bați joc de copiii ăia, ori îi păstrezi, forțează-i și fă o echipă de copii.

Am fost dat afară tocmai pentru că am spus aceste lucruri. Le-am spus că sunt lucruri negative. Nu văd vreun club să promoveze jucătorii veniți împrumut de la Dinamo. Au pierdut 7 ani și n-au făcut nimic.

Eu nu-l înțeleg nici pe Rednic acum. Ce încearcă să facă? Jucătorii ăia dacă aveau valoare nu veneau niciodată în România. De ce tot aducem jucători străini care nu confirmă. Echipa națională suferă și din cauza asta. În afară de Steaua și Viitorul, spune-mi și mie ce altă echipă mai forțează copiii. Știm foarte bine că Rednic nu e un antrenor care să promoveze tineri”, a spus Lupu la Digi Sport.

„O să se supere pe mine cei din conducerea lui Dinamo, dar sunt curios ce poate vinde domnul Negoiță? Culori nu are, emblemă nu are, autocar nu are, bază sportivă nu are. Săftica s-o scoți din calcul, că nu e a lui Dinamo”
Dănuț Lupu

-->
Previous Un jucător crescut de Dinamo, la Astra
Next INTERVIU EXCLUSIV Golgheterul lui Dinamo recunoaște: ”Pe el l-aș aduce înapoi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *