Rednic atacat din toate părțile: „E depășit de situație”


-->
Dinamo este atacată din toate părțile de foștii jucători ai clubului: Cornel Dinu, urmat de Dănuț Lupu. A urmat nelipsitul Florin Prunea, fost manager general la Dinamo, care a vorbit în termeni duri despre antrenorul Mircea Rednic, după ce „câinii” au fost eliminați din optimile Cupei României de către FC Argeș, scor 1-2.

„Aseară au fost doi antrenori cu obiective total diferite: Prepeliță care și-a dorit să meargă mai departe în Cupă și Mircea Rednic care a abordat partida ca și cum nu și-ar fi dorit.

Diferența au făcut-o jucătorii care au intrat. FC Argeș a venit cu tot ce a avut mai bun, chiar dacă au schimbat opt jucători din echipa de bază, dar și Dinamo a schimbat foarte mult. Din minutul 70, Argeș a introdus cei mai buni jucători. Golurile de pe final arată o pregătire fizică precară, nu sunt întâmplătoare rezultatele. Nici starea de spirit a echipei nu prea e bună pentru performanță.

Din punct de vedere fizic, este o diferență mare între Dinamo și celelalte echipe. Plus banca, pentru că Dinamo a lăsat șase jucători pe margine, Argeș a introdus patru dintre cei mai buni jucători și au întors rezultatul. Nu trebuie să fii mare specialist să-ți dai seama ce s-a întâmplat la meciul de aseară.

Și eu am văzut înainte de meci că Rednic și-a făcut «mea culpa» pentru faptul că i-a lăsat în afara lotului pe Nica și Țîră. Iar după meci a trecut din nou la amenințări. Eu cred că Rednic e depășit de situație, iar vestiarul lui Dinamo stă pe un butoi de pulbere.

„N-au vrut să meargă mai departe”

Făceam așa o analiză. Rednic a avut 43 de meciuri și sapte victorii, în ultimii ani, la Viitorul, Iași și Dinamo. Nu știu dacă a mai existat un antrenor cu o linie atât de slabă de clasament. Eu cred că Dinamo nu merge într-o direcție bună. Se vede cu ochiul liber. Nu cred că din cauza lui Nica a ieșit Dinamo din Cupă. Au ieșit pentru că n-au vrut să meargă mai departe, diferența s-a văzut.

Mă uitam aseară la băiatul ăsta săracul, Espinosa. Doamne, i-au făcut analizele când l-au adus? Sincer. Doamne ferește, săracul, să nu se întâmple ceva. I-a dat acolo Rici cu mingea în cap, a căzut… Doamne ferește!

Domne, urmează meciul ăsta cu Sepsi. E un meci de șase puncte și pentru Dinamo, și pentru Sepsi. Dinamo are opt puncte, iar Sepsi are zece. Echipa, care va pierde dintre ele, se va așeza bine pe penultimul loc.

Să dai tot timpul vina pe jucători… Nu cred că Rednic este, în momentul de față, cea mai bună variantă de antrenor. Eu cred că Dinamo are nevoie de un antrenor care să unească vestiarul, nu să-l dezbine. Dacă aș fi fost la Dinamo, nu l-aș fi adus pe Rednic. Acum, la Dinamo, este cea mai bună situație financiară, din ultimii ani, în sensul că se plătesc la cent și la timp salariile. Din punct de vedere financiar, Dinamo este una dintre echipele cu cele mai bune condiții. N-au cum să se lege lucrurile la Dinamo, dacă acolo e o bombă atomică”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Citește și:

Iureș în Senat din cauza subiectului certificatului verde. PSD și AUR au votat împotrivă: ”Stalinism”

Previous Dănuț Lupu îl face praf pe Rednic: "Pe mâna copiilor"
Next Dinamo mai realizează astăzi un transfer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *