Rednic ar putea să-i fie adversar lui Dinamo


-->
Rămas fără angajament după ce a fost concediat de Dinamo la sfârșitul anului trecut, Mircea Rednic se pregătește să revină în fotbal, la un club de tradiție. Se va bate la promovare cu Dinamo! Conform FANATIK, acesta este aproape de FC Brașov.

Mircea Rednic este unul dintre antrenorii cu cotă din fotbalul românesc. Acest lucru nu i-a salvat scaunul, anul trecut în decembrie când a fost dat afară de Dinamo.

Gruparea finanțată de Primăria din localitate este continuatoarea echipei istorice de sub Tâmpa. De altfel, brandul ”FC Brașov” deținut de Primărie a fost cedat recent, pentru o perioadă de trei ani, echipei Steagul Renaște.

Evoluțiile ”stegarilor” din ultima ediție de campionat au fost mai mult decât îngrijorătoare, formația de sub Tâmpa fiind la un pas de retrogradarea în al treilea eșalon.

Galben-negrii s-au salvat în urma unui baraj de menținere în liga a doua, pe care l-au câștigat în dublă manșă în fața formației SSU Poli Timișoara 1-0 și 2-1.

În aceste condiții primarul Allen Coliban este decis să restructureze din temelii clubul finanțat din banii publici. Edilul de sub Tâmpa l-a chemat la negocieri pe Mircea Rednic, tehnician cu un palmares impresionant.

Din informațiile FANATIK, actuala structură de conducere a clubului brașovean va fi demisă, în frunte cu președintele Ioan Mărginean, ba chiar și mulți dintre jucători sunt liberi să-și caute alte angajamente.

Ambiția primarului Allen Coliban este de a face din FC Brașov o echipă capabilă să se lupte încă din sezonul viitor pentru accederea în Liga 1.

„Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut!” – Mircea Rednic

Este foarte posibil ca în cazul în care va bate palma cu primarul Coliban, „Puriul” să și investească în formația brașoveană. Nu doar în aducerea unor jucători și în formarea lotului, dar și în clubul de sub Tâmpa!

Citește și:

Dorian Popa și-a luat bolid: 290.000 de euro

Previous Ședință între Zăvăleanu și programul DDB
Next Gică Hagi mai vrea un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *