Rednic anunță un nou transfer după eșecul cu CFR


Dinamo a pierdut cu CFR Cluj cu 0-3, iar Mircea Rednic și-a amenințat jucătorii. O parte dintre ei este posibil să nu se mai regăsească în echipa de start dacă nu-și schimbă atitudinea.

„Bine că s-a terminat turul. Pentru noi reîncepe campionatul de etapa viitoare. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători buni. Am început de la 0-2. Fază fixă, apoi o centrare din lateral, ne-au surprins. În repriza a doua am fost mult mai bine. Am avut câteva ocazii, dar am fost egoiști. Data viitoare, să dea pasă Ivanovski dacă mai vrea să joace, pentru că acum am soluții pe bancă!

Dintr-un carambol, a venit și golul 3. Știam că o să fie greu. E de muncă. Remarc că cei care au venit acum au adus un plus. Am crescut în talie. În următoarele două săptămâni avem două meciuri amicale, cu Petrolul și Astra, în care vor avea posibilitatea jucătorii noi să reintre în ritm”, a declarat Rednic la final.

De asemenea, antrenorul lui Dinamo a anunțat că va veni și un fundaș dreapta în „Groapă”. Din informațiile Gazetei, este vorba despre austriacul Petar Gluhakovic.

„Mai mult ca sigur vom semna și cu fundașul dreapta. Sorescu nu e fundaș dreapta, chiar dacă el vrea să joace acolo. Deian va urca mai sus unde cred eu că poate da randamentul maxim”, a mai spus Rednic.

Citește și:

Numerele câștigătoare la Loteria Vaccinării de pe 7 noiembrie

-->
Previous Sorescu: "M-am simțit abătut"
Next Ce sponsor ar putea avea Dinamo în curând

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *