Rednic anunță doi nouă ținte: ”Am vorbit cu ei”


Mircea Rednic a vorbit după meciul cu Chiajna, 0-2, ce jucători își dorește. El a dezvăluit că a vorbit cu Gorobsov și Andrei Marc, iar românul are cele mai mari șanse să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

”N-a fost ușor, prima repriză echilibrată. Repriza a doua a fost mult mai bună, o circulație mai bună a mingii, i-am surprins, mă bucur pentru Reda că după atâta timp a reușit și el să dea un gol și poate asta o să-i dea încredere pentru că el calitate are.

Sper să nu se oprească la numărul 13 Montini. Ei au cerut să rămână în cantonament, am făcut ceva schimbări, trei, patru jucători proaspeți au fost. Când ți se oferă o șansă vreau mai mult de la unii. Poate sunt mai exigent.

Sincer să fiu, am vorbit cu ei și i-am rugat, ei sunt profesioniști, sunt plătiți de club, au acceptat să mănânce înainte de meci și au făcut un meci bun. Apreciez gestul lor.

Pe Marc îl cunosc, el cât a fost el la Dinamo a făcut meciuri foarte bune, Gorobsov toată lumea îl știe, e pe lista noastră, ne-am întâlnit cu el în Mall, dar aș vrea să mai mult români. Marc este pe listă. Acum toată lumea vrea să vină. Apar tot felul de nume. Noi trebuie să ne facem treaba pentru că e greu să ne îndeplinim al doilea obiectiv. Vrem să aducem calitate mai multă și să avem concurență pe fiecare post.

M-aș bucura ca ei să fie convocați, Sorescu a fost astăzi suspendat. Mă bucur pentru ei, acum doar de ei depinde”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Dinamoviștii se bat pentru locul lor din sezonul viitor și îngenunchiază Chiajna

-->
Previous Dinamoviștii se bat pentru locul lor din sezonul viitor și îngenunchiază Chiajna
Next Dan Nistor: ”Să duci bani acasă la copii”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *