Rednic anunță: ”Acolo pleacă David” Ce spune de un înlocuitor


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a vorbit despre ultimele mutări de la echipă dar și despre meciul cu Dunărea Călărași.

”Legat de meci este primul meci din play-out cu Călărași, am mai jucat acum două săptămâni, deja ne cunoaștem, n-am reușit să facem diferența de când am venit eu la echipă. Damian se antrenează normal cu grupul, Nabil are o ușoară contractură și nu am vrut să-l forțăm.

Spectaculos e să luăm cele trei puncte. N-o să fie ușor. Sper să înscriem mâine. O să acord șansă la toți jucătorii să joace, inclusiv Șerban, inclusiv cei tineri.

Șerban e jucătorul nostru, se antrenează foarte bine, suntem și obligați să-l băgăm, i-am zis să se pregătească. Nu e bine pentru el să fie în situația asta, eu n-aș vrea să fiu în situația lui. Nu putem nici să-l împrumutăm, eu vreau să-i mai dau o șansă. Important e să luăm și puncte, nu facem experimente de dragul de a le face. Acum chiar nu mai putem face nimic până în vară. Poate reușim să-l vindem la vară dacă joacă bine, cu un milion, da.

Normal că Parfait va avea o șansă, de asta l-am adus, chiar dacă mi-a plăcut atitudinea lui Muțiu, când a fost nevoie a fost prezent. Aveam mai multe puncte dacă aveam portar.

Ne mai gândim la ratarea play-off-ului, Sepsi joacă în play-off cu 37 de puncte. Trebuie să ne uităm doar înainte.

Nu este o veste bună, pentru noi, pentru Dinamo, vreau să-i mulțumesc că a fost alături de mine, nu a fost ușor, de la un buget de 140.000 de euro am ajuns la 100.000 de euro, regret că pleacă. Cred că și voi știți că a fost solicitat de Robert Negoiță, încă nu e 100%, am lucrat foarte bine, până să vin eu a fost o perioadă grea, eu mi-aș fi dorit să rămână. Nu cred că mai vine nimeni până la vară în locul lui.

Sper ca rezultatele să mă susțină. Am o surpriză pentru doamnele din tribune, noi le oferim o victorie femeilor.

Mircea Lucescu ar merita o statuie. Nu-i fac eu statuie, suporterii o să-i facă.

Când o să vină el atunci o să vedem, deocamdată el e la Călărași, eu am obiectiv anul viitor câștigarea campionatului”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

NOI INFORMAȚII Cine ar cumpăra Dinamo în această primăvară

-->
Previous NOI INFORMAȚII Cine ar cumpăra Dinamo în această primăvară
Next Alexandru David a explicat situația sa: ”Lucrurile vor fi simple”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *