Rednic, anunț IMPORTANT după meciul cu Dunărea


Mircea Rednic a vorbit despre egalul cu Dunărea Călărași, 0-0, și roagă suporterii să aibă răbdare pentru a putea construi o echipă puternică pentru sezonul următor. El a mai anunțat că nu va mai veni nimeni la Dinamo în această iarnă.

”Știam la ce ne așteptăm, am avut momente bune în joc, ne-am creat situații, păcat că nu am reușit să înscriem, am întâlnit un portar foarte bun, pe care ni l-am dorit și noi, el a ales să vină aici, la Călărași. O să dau șansa tuturor să joace până se va termina campionatului.

Ocaziile odată și odată vor fi concretizate. Au fost alese soluții proaste. La o fază Reda putea să dea lui Mattia sau lui Nistor, mai e mult de muncă, trebuie să mai lucrăm la omogenitate, la automatisme. Muțiu a avut două intervenții bune. Nu pot să spun că McDermott nu a fost foarte bun, dar ca portar dacă nu dai siguranță echipei e bine să te gândești să schimbi. Muțiu o să joace în continuare și el, și ceilalți.

Perioada de transferuri s-a încheiat. Avem un lot și numeros, și calitate. Trebuie să avem răbdare. Nabil a intrat cu tupeu, e mult mai echilibrat ca frate-su. Frate-su a fost cumpărat pe 1 milion și ceva, Reda nu a ajuns la nivelul ăsta. Trebuie să avem răbdare”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Claudiu Niculescu, semnal de ALARMĂ

-->
Previous Claudiu Niculescu, semnal de ALARMĂ
Next Primul transfer la vară? Anunțul lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *