Rednic: ”Am jucat fără atacant”


Mircea Rednic a vorbit după dezastrul cu Astra, 4-1.

”Trebuie să felicităm adversarul, am fost surprinși pe contraatac, am analizat, am văzut la video. Deian l-a pierdut dar nimeni nu a reușit să-l dubleze. În repriza a doua total lipsă de organizare. Acest meci era foarte important dar a fost lipsă de atitudine. Mă tot întreb, ce vor? Au avut șansă să arate, să demonstreze că merită să rămână la Dinamo. Eram ca jaloanele în teren. Am pierdut doi jucători importanți, pe Mati, care de la o ușoară inflamație, a făcut infecție. Trebuie să joace bine și tinerii care plâng că nu primesc șanse.

După meciul de astăzi clar că vor fi schimbări. Noi astăzi am jucat fără atacant. N-am văzut din partea noastră, un duel să nu poți să câștigi, să nu poți ține de minge. Nu trebuie să-i regretăm pentru că au schimbat doi antrenori, au venit al treilea. Au mai luat și niște bani în plus și au plecat în vacanță.

În fotbal se întâmplă atâtea minuni. Prefer să lucrez cu jucători tineri decât cu unii care doar să vină salariu și să plece în vacanță. Cum să nu rămână în play-out? Rămâne și pregătește sezonul următor Mircea Rednic. Nu-i dau niciun ban dacă nu dă la adăposturile de câini. Lui Gigi Becali nu-i dau. Acum mai puțin mă interesează ce face FCSB. La meciul pe care l-am făcut e bine să ne vedem de treabă”, a declarat Mircea Rednic.

-->
Previous IPOTEZĂ ȘOC ”Eu cred că jucătorii au vrut să-l curețe pe Rednic”
Next SCANDAL IMENS Andreea Hanca, bătută la stadion. Hanca amenință.Primele reacții

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *