Rednic a vrut să cumpere clubul cu Badea


-->
Mircea Rednic a dezvăluit în cadrul unei intervenții telefonice la Digi Sport Special că a fost pe punctul de a cumpăra Dinamo atunci când se afla încă pe banca tehnică a echipei. Acesta a avut o discuție cu Nicolae Badea, însă acesta a considerat că nu este momentul potrivit, mai ales din cauza datoriilor de la echipă.

”La Rednic, nu erau bani de motorină, de deplasări. Nu aveam apă caldă, Rednic trebuia să rezolve. Am forțat și pentru teren, m-a ajutat și domnul Badea. După ce a plecat Rednic, erau bani. Eu dădeam și primele. La jumătate din meciurile pe care le-am avut, jucau cu zece mii banii pe masa.

Am revenit la Dinamo, pentru că e Dinamo. Am venit să antrenez și am fost dispus să ajut. Am vorbit cu o persoană care era implicată și am întrebat dacă nu vrea să cumpărăm amândoi echipa și mi-a spus că nu e momentul. Asta a fost înainte să plec. Sunt datorii de două milioane și ceva.

Ce să ia un om de afaceri de la Dinamo. Nici nu au stadion. De ce l-am abordat pe Badea? Pe domnul Badea l-am abordat. Dacă e corect, va recunoaște. Nu vreau să zică lumea că eu creez discuții, că stric atmosfera. Am intervenit că nu mi se pare corect ca suporterii schimbă antrenorii.

Haideți să nu ne mirăm că Dinamo e în situația în care e. Nu au avut încredere într-un antrenor care a făcut performanță și care s-a implicat”, a declarat Mircea Rednic la emisiunea Digi Sport Special.

Rednic: „Știu ce spun”

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul care vine și care pleacă? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? Au plecat 13, 14 cu Dudea. Au venit 16. De ce a fost dat Rednic afară? Că a vrut să desființeze echipa, așa a zis domnul Mureșan. Ce e cu cei 16? Ce calitate în plus au adus?

Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă… Eu am preluat Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun”, a mai spus Mircea Rednic.

Citește și:

Ofertă de Ziua Femeii pentru vacanța de vară la mare

Previous OFICIAL Dinamo are un alt acționar majoritar
Next Răducioiu: "M-am cam saturat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *