Rednic a oferit 4 milioane pentru Dinamo


Mircea Rednic a recunoscut că nu mai este interesat să o cumpere pe Dinamo, mărturisind că a insistat să se asocieze cu Nicolae Badea pentru a prelua clubul.

„Tu Badea mă convingi să vin, tu DDB-ul mă convingi să vin… cei care au venit nu reușiseră să se integreze, pentru că din punct de vedere fizic stăteau prost, conform testelor pe care le-am făcut.

Tu în iarnă, când aveai posibilitatea să schimbi ce am zis eu, ai dat 12 jucători afară și ai adus 14… ai adus doi portari și ai jucat tot cu Eșanu, care știai cum e, ai jucat cu Aloe și Carp în defensivă, în loc să folosești tinerii”.

„Nu mai cumpăr nimic, că mă cert cu familia, eu vin cu 4 milioane de euro și nu vreți, nu mă mai bag atunci.

Zăvăleanu nu a adus un euro în club, are 6% din tot ce se vinde în club. Apare că facem, că dregem, dar tu ce faci de când ai venit?

Mircea Rednic a continuat și a vorbit despre greșelile financiare făcute de Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan la club: „Nu au venit pe 2.000 de euro pe lună jucătorii care au venit. S-a făcut tam-tam cu grecul care venise pe 3.000 de euro.

Zăvăleanu, marele profesionist, i-a păstrat pe Filip și pe Andrei Radu care luau împreună 17.000 de euro. Ăștia sunt jucători să ia 8.000 de euro și 9.000 de euro? Filip, spiritul lui Dinamo?

Băiatul ăsta prin ce face el, îmi spune clar că echipa nu-l interesează. Cum poți să-i plătești pe Filip și Andrei Radu și tu stai cu mâna întinsă la DDB. Eu m-am oferit să cumpăr echipa cu domnul Badea, n-a vrut, a spus că nu e momentul acum”.

Amical cu Real 2 anulat

„Trebuia să facem un meci amical de la Real 2 și aveam opțiunea de a aduce jucători de la Real 2, dar era greu pentru că erau jucători extracomunitari și taxele erau mari. Era o oportunitate, pe care nu aveai voie să o ratezi.

S-a discutat cu domnul Mureșan și el i-a trimis pe toți la mine… 4-5 jucători veneau din iarnă și aveau posibilitatea să fie împrumutați.

Jucători se găseau care să vină, cu profesioniști, nu cu din ăștia care dau preparatorul afară să facă ei ce vor, asta au avut.

Au adus 14 jucători și au prins ultimul loc de baraj. Nici nu mai aveau nevoie să-i aducă, că tot acolo terminau. Dacă DDB nu-și dădea acordul, atunci nu puteam să fiu dat afară. Pe Stoican au putut să-l dea afară și să-l aducă pe Dusan Uhrin.

Nu apar cei care decid de la DDB. Nu apare Anghel, nu apare Tararache. S-au dat bani la semnătură pentru jucători. Datoriile sunt mult mai mari față de momentul în care Răzvan Zăvăleanu a venit la echipă. El spune că nu știa că eu fac amical la Buzău, așa a spus. Programul a fost anuțat cu o săptămână înainte. Eu nu am nicio vină că Mureșan venea la club doar joi.

Rednic a plătit motorina. Nici când eram eu nu am avut apă, dar am rezolvat situația. Sâmbătă m-am întânit cu Șerdean. Omul a fost foarte clar. Vreau să recuperez banii pe care i-am dat lui Cortacero, 500.000 de euro.

Datoriile sunt de peste 7 milioane de euro. Ei au spus că cel vinovat pentru jucătorii spanioli cu salarii mari este Cosmin Contra. Eu cred că s-a vrut ca echipa să retrogradeze și în cele din urmă să falimenteze și să ajungă Liga 4”, a spus Rednic la Digi Sport.

Citește și:

Anunț de ultimă oră: ”2 milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis”

Previous Dinamo a negociat cu 3 jucători de la Rapid
Next Gigi Becali, revoltat: "Sunt niște interese”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *