--> -->

Rednic a lămurit lucrurile despre transferuri: ”Astăzi va semna”


-->
Mircea Rednic a susținut astăzi o conferință de presă unde a lămurit lucrurile referitor la transferurile pe care le va face la formația din Ștefan cel Mare.

”Astăzi Michel Espinosa va semna, e la club acum, până duminică încă doi vor semna, e vorba de un atacant, avem două posibilități, un atacant din Olanda și un atacant din Bulgaria, Tomas încă astăzi o să facă testul fizic după care o să luăm o decizie.

Avem discuții avansate cu un fundaș dreapta care a jucat în Belgia, îl cunosc, sper ca duminică să semneze și de luni să-l am la antrenamente. Cam astea sunt noutățile că am tot văzut că apar nume și se vehiculează cifre.

Ei nu au venit în probe, doar voi îi vedeți că sunt în probe, în situația actuală am posibilitatea ca jucătorii să vină să facă testul medical, să facă testul fizic, că nu vreau să mă leg de ce s-a făcut până să vin eu la echipă, dar sunt probleme fizice, și asta ne arată rezultatele la testul făcut de Andrei.

Dar ușor, treptat, în fiecare zi, o să încercăm să-i aducem măcar la 80% din posibilițile fizice. Pentru că meciurile pe care le avem v-am zis că este important să luăm puncte până-n iarnă.

Din iarnă o să fie altceva, știți foarte bine că jucătorii care au venit după ce s-a dat voie să transferăm au opțiune din partea clubului în iarnă, cei care vin aduși de mine au opțiune în iarnă, nu vrem să riscăm, cine confirmă, rămâne. Cine nu, pleacă!

Aseară am avut o discuție, până la 12 noaptea am stat cu cei din conducere legat de situația noastră, de situația financiară și lucrurile eu zic că sunt ok. Dar e important ce facem noi ca echipă și la meciul de la Mediaș ne dorim să luăm puncte, măcar unul”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Citește și:

Rednic l-a demolat pe Contra. Mesaj dur despre națională

Previous Ultima Oră Dinamo aduce alt conducător. Rednic: ”A acceptat” Video
Next Rednic, din nou sponsor: ”Eu asta plătesc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *