--> -->

Rednic a intervenit în circul de la Dinamo


-->
Mircea Rednic a intervenit și el în circul pe care astăzi oamenii de la Dinamo l-au creat. Deși putea fi o situație perfect normală, o demisie ca oricare alta, jucătorii și conducerea au ținut să îl oprească pe Stoican, iar lucrurile s-au schimbat de la o oră la alta.

Mircea Rednic a avut o intervenție în direct la DigiSport, iar subiectul principal a fost situația de astăzi de la Dinamo.

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul care vine și care pleacă? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? Au plecat 13, 14 cu Dudea. Au venit 16. De ce a fost dat Rednic afară? Că a vrut să desființeze echipa, așa a zis domnul Mureșan. Ce e cu cei 16? Ce calitate în plus au adus?

Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă… Eu am preluat Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun.

Eu am spus când am preluat-o pe Dinamo că e o perioadă grea, în care e greu să găsești jucători buni. Am adus șase jucători, dintre care trei au venit în probe. Singurul meci câștigat de mine la Dinamo a fost fără Filip, fără Matei, fără Torje și cu patru jucători aduși de mine, plus Nunic intrat în repriza a doua.

Pentru cei șase jucători s-au plătit în plus 10.500 de euro, comisioane. 5.500 a plătit Mircea Rednic. Pentru Pinto, fundașul central care avea 8.000 de euro salariu, s-au plătit 10.000 de euro comisioane.

Câți jucători au rămas dintre cei aduși de Mureșan și Filip? Au rămas Matei și Ivanovski. De ce să plece Stoican? De ce să-l acuzăm doar pe Stoican? Într-un timp scurt, nu poate face minuni.”

Rednic: „M-a sunat Borcea”

De ce nu l-ați lăsat pe Rednic? Eu n-am vrut să iau Dinamo. Am avut o înțelege foarte clară, să iau echipa și în iarnă mă judecă. Până și Borcea m-a sunat. Le-am spus clar că e foarte greu în situația aia, fără victorii, cu jucători care nu erau puși la punct cu pregătirea.

Dan Petrescu aduce ce jucători vrea el. Eu când am preluat o echipă în vară și mi-am format echipa și am pregătit-o, am avut rezultate. Domnul Badea a insistat să vin la Dinamo, dar și ceilalți.

Cu ce-s mai buni Radu și Filip decât Nikos? Mureșan și Zăvăleanu nu știu ce înseamnă insolvență. Trebuie să scapi de balast din punct de vedere sportiv și financiar. Cum s-a ajuns la cele 15 plecări?

Zăvăleanu a zis clar, ‘avem 40 de jucători pe listă, trebuie să rămânem cu 25 pentru a ne încadra în buget’. Ați văzut lista pe care am dat-o eu? Cu jucători ca Mihaiu, 3.500, Dudea, 3.000 de euro salariu, care joacă câte un meci pe an”, a declarat Mircea Rednic, la https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/mircea-rednic-a-intervenit-in-haosul-de-la-dinamo-pe-cine-considera-vinovat-si-ce-a-spus-despre-flavius-stoican-1561387.

Citește și:

Longhin Jar din Ucraina: ”Nu mi-e rușine să sunt român”

-->
Previous Stoican a cedat presiunii și pleacă
Next Episod neașteptat din mandatul lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.