Rednic a identificat o gravă problemă din vestiarul lui Dinamo


Dinamo nu-și poate reveni din perioada neagră prin care trece încă de la începutul lui august.

De la victoria din 2 august cu Academica Clinceni, 3-1, „câinii roșii” nu au mai reușit să câștige un meci în Liga 1, înregistrând de atunci 14 rezultate neutre sau negative.

Întrebat dacă le-a cerut jucătorilor săi ceva anume înainte de returul cu ilfovenii, de vineri, Mircea Rednic a explicat că a pretins de la ei să fie mai uniți.

Apoi, antrenorul lui Dinamo a adus în discuție și o mare problemă din vestiarul alb-roșu, numărul insuficient de jucători care au capacități de lider.

„Le-am cerut în primul rând să fie mai uniți, să nu înceapă cu străini-români, cu cine a venit, să-și vadă de antrenamente și de sănătatea lor, să se protejeze, iar în momentul în care li se oferă șansa, să joace.

Încă nu avem lideri la Dinamo, în afară de Torje nu am văzut vreun jucător care să se impună, și în afara terenului, și în teren. Am nevoie de cât mai mulți, dar am nevoie în primul rând ca ei să facă diferență în teren”, a declarat Rednic, la conferința de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni.

Meciul dintre Academica Clinceni și Dinamo se joacă astăzi, de la ora 21:00, la Ploiești.

Citește și:

Mircea Rednic are mână liberă la curățenie generală la iarnă: ”Există clauza asta”

-->
Previous Clauza specială în contractul lui Mircea Rednic
Next Iuliu Mureșan se contrazice cu Zăvăleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.