Rednic a găsit iar vinovați. Cine ar putea pleca de la Dinamo după acest meci


Rednic a găsit iar vinovații după o nouă înfrângere categorică, cu CFR Cluj, scor 0-3. După acest meci încă doi jucători ar putea pleca la iarnă. El a dat se înțeles că Katsikas și Penedo ar putea să-și dorească să plece.

”Asta e echipă mare, o echipă cu jucători cu experiență, care n-au nevoie de prea multe ocazii ca să înscrie. N-are rost să vorbim de arbitraje când luăm golurile pe care le luăm. Nistor își spune părerea. Eu sunt la Dinamo și nu pot spune asta. Când o să ajungem în ultima etapă din campionatul regulat vom vorbi. Sunt decisive aceste 3 meciuri pentru accederea în play-off. Totuși am jucat cu CFR Cluj, echipa de pe primul loc. Au jucători pragmatici, le dai o jumătate de șansă, e gol.

Știam unde am venit, mi-am dat seama după prima săptămână, singura mea supărare și ce mă deranjează este că jucători de la care se așteaptă foarte mult, jucătorii străini, care fac diferența invers. Nu poți să iei gol de pe linia porții ca în curtea școlii sau să faci penalty așa. Echipa a jucat, n-avem noroc să înscriem. Mi se pare corect să aducem jucători, poate sunt jucători care vor să plece, nu se poate să mergem la infinit în felul acesta.

Știam de Nistor că va lipsi, îmi pare rău că a fost nevoit să joace într-un picior, noi de aceea l-am protejat ultimele meciuri, știam că nu e 100%, a fost decizia luată de Nistor, noi știam că dacă-l băgăm riscam să-l pierdem până la sfârșitul anului”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Alexandru David, anunț surprinzător în cazul lui Mircea Rednic

-->
Previous Dan Nistor, cea mai proastă veste posibilă
Next Rednic a luat decizia în cazul lui Gregory Tade

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *