Rednic a găsit atacant în Liga 1. Când îl poate lua


Mircea Rednic este mai mult decât un antrenor. El și-a dat seama că șansele la play-off sunt destul de reduse în acest moment, având în vedere că doar printr-o minune se pot recupera punctele și distanța față de locul 6, ocupat în prezent de Sepsi.

El nu a glumit când a spus că vrea să construiască o formație competitivă pentru la anul dacă ratează play-off-ul, alături de care să se bată la titlu și la Cupă. Așa că urmărește tot ce se întâmplă în Liga 1 și nu numai în căutarea de jucători. El l-a remarcat la Hermannstadt pe atacantul Juvhel Tsoumou, 27 de ani, care chiar dacă nu a marcat a făcut un meci foarte bun.

„Mi-aş dori să am şi eu un atacant cum au cei de la Sibiu, un atacant care protejează, ţine de minge, dă timp celorlalţi să urce”, a declarat Rednic la TV Telekom Sport.

Tsoumou Juvhel s-a născut în Congo, la Brazzaville, dar a crescut în fotbalul german de la 13 ani. Are în CV nu mai puțin de 12 cluburi, iar cel mai bun sezon din cariera sa a fost 2009-2010, la Eintracht. Atacantul de 27 de ani a bifat atunci 10 apariții în Bundesliga, dintre care cea mai reușită a fost un 2-1 cu Bayern, la Frankfurt, meci în care el a egalat la unu. La Sibiu a ajuns în această vară, iar luni, la primul său meci ca titular, 4-0 cu FC Voluntari, a reușit o „dublă”.

Tsomou este foarte greu de luat în acest moment de la Sibiu, având în vedere că el are contract până în iulie 2018 și puțin probabil ca Negoiță să dea vreun ban pentru achiziționarea de fotbaliști.

Citește și:

Pe cine arată Rednic cu degetul și ce l-a satisfăcut

-->
Previous A semnat cu Dinamo, dar se afirmă în viața de noapte. Va continua?
Next Pe cine arată Rednic cu degetul. Dar, culmea, e și satisfăcut

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *