Rednic a fost demis, n-a plecat singur. Dezastrul creat de Negoiță


Capul plecat sabia nu-l taie, spune o vorbă din popor. O zicală care-i place teribil lui Ionuț Negoiță, care s-a înconjurat în toți acești ani de yes-man-i care au dus Dinamo în cel mai negru moment din istorie. Pentru că nu există ceva mai rău decât ce s-a întâmplat astăzi. Nu mai există nicio speranță, poate doar cea că se va găsi la un moment dat un finanțator bun pentru Dinamo. Dar știți adevărul, nu? Negoiță NU vrea să vândă.

Nici lui Rednic, nici altcuiva. De fapt, el și-a îndeplinit scopul odată cu venirea antrenorului în toamnă. A realizat că nu mai are niciun fotbalist de vânzare și că e nevoit să-l aducă pe Rednic să mai descopere niște jucători din care el, Negoiță, să scoată bani, pentru propriul buzunar. Că doar nu vă imaginați că-i pasă de Dinamo sau pe ce loc se află. Pentru afacerist viața merge mai departe lin. Suporterii îl înjură, dar pe el nu-l interesează că nu vine la stadion, probabil nici nu se uită la meciuri. Iar la Rin e liniște. Toți îl știu de ”Șefu”, nimeni n-are voie să-i reproșeze ceva.

Și așa cum v-am anunțat deja…scopul a fost îndeplinit. Rednic l-a făcut fotbalist pe Montini, chiar și cu criticile de rigoare după fiecare meci. Cu 13 goluri în câteva luni, sigur se va găsi o formație care să-i umple buzunarele lui Negoiță. Și să nu dea niciun ban pentru aducerea unui nou jucător. Așa cum a făcut astă-vară cu Mahlangu, când l-a lăsat pe Bratu la începutul sezonului fără omul care ținea mijlocul terenului.

Ce-a făcut Rednic?

Citește și:

Variantă surprinzătoare de antrenor. Cine îl susține și cum s-ar putea realiza mutarea

Previous Variantă surprinzătoare de antrenor. Cine îl susține și cum s-ar putea realiza mutarea
Next GATA S-a ales noul antrenor. Ce salariu și bonusuri va avea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *