Rednic a fost demis, n-a plecat singur. Dezastrul creat de Negoiță


Capul plecat sabia nu-l taie, spune o vorbă din popor. O zicală care-i place teribil lui Ionuț Negoiță, care s-a înconjurat în toți acești ani de yes-man-i care au dus Dinamo în cel mai negru moment din istorie. Pentru că nu există ceva mai rău decât ce s-a întâmplat astăzi. Nu mai există nicio speranță, poate doar cea că se va găsi la un moment dat un finanțator bun pentru Dinamo. Dar știți adevărul, nu? Negoiță NU vrea să vândă.

Nici lui Rednic, nici altcuiva. De fapt, el și-a îndeplinit scopul odată cu venirea antrenorului în toamnă. A realizat că nu mai are niciun fotbalist de vânzare și că e nevoit să-l aducă pe Rednic să mai descopere niște jucători din care el, Negoiță, să scoată bani, pentru propriul buzunar. Că doar nu vă imaginați că-i pasă de Dinamo sau pe ce loc se află. Pentru afacerist viața merge mai departe lin. Suporterii îl înjură, dar pe el nu-l interesează că nu vine la stadion, probabil nici nu se uită la meciuri. Iar la Rin e liniște. Toți îl știu de ”Șefu”, nimeni n-are voie să-i reproșeze ceva.

Și așa cum v-am anunțat deja…scopul a fost îndeplinit. Rednic l-a făcut fotbalist pe Montini, chiar și cu criticile de rigoare după fiecare meci. Cu 13 goluri în câteva luni, sigur se va găsi o formație care să-i umple buzunarele lui Negoiță. Și să nu dea niciun ban pentru aducerea unui nou jucător. Așa cum a făcut astă-vară cu Mahlangu, când l-a lăsat pe Bratu la începutul sezonului fără omul care ținea mijlocul terenului.

Ce-a făcut Rednic?

Păi ce să facă? A adus fotbaliști de unde a putut, pe salarii derizorii, și a încercat să creeze o echipă FĂRĂ BANI. I s-a reproșat că l-a adus pe Reda Jaadi, pe 50.000 de euro. Dar oare 50.000 de euro este o sumă mare pentru o formație ca Antwerp care va juca sezonul viitor în cupele europene? N-a reușit să se adapteze. Dar la jucători e o loterie, unii se adaptează, alții nu. Mai ales când le dau salarii mici pentru lumea fotbalului.

Rednic a și greșit. Asta este clar. A greșit tactica prin care a dat afară jucătorii în toamnă. Poate dacă-i motiva și nu-i critica, existau mai multe șanse să lupte pentru el și Dinamo să fie în play-off. Dar nu-i poți reproșa lui Rednic că nu e antrenor.

Ce ar trebui să se întâmple la Dinamo

Dinamo are nevoie de un om experimentat în conducere. Pe care să-l respecte jucătorii, care să aibă relații în străinătate și să aducă fotbaliști, care să pună antrenorul și să garanteze pentru el. Un astfel de om ar putea fi Dani Coman, chiar dacă are un trecut rapidist el a demonstrat la Astra că e un conducător foarte bun și ar veni la Dinamo. Dar urmează să vedem ce surprize ne mai propune Ionuț Negoiță și oamenii lui de încredere de la Rin care au fost deranjați de faptul că Rednic voia să dea afară pe o parte dintre ei.

Situația actuală

Este haos! Jucătorii nu știu dacă se mai întorc, campania de transferuri este în aer și mai sunt doar 14 zile până la reunire. Deocamdată doar Vlad Muțiu, Klimavicius, Denis Ciobotariu, Deian Sorescu, Ricardo Grigore, Aliji, Reda Jaadi, N Diaye, Ioan Filip, Dan Nistor, Șerban, Daniel Popa, Montini, Christovao și Papazoglou sunt fotbaliștii care mai au contract cu Dinamo. Și se mai întorc Neicutescu, Ehmann, Mihai Popescu și Corbu din împrumuturi.

Citește și:

Variantă surprinzătoare de antrenor. Cine îl susține și cum s-ar putea realiza mutarea

-->
Previous Variantă surprinzătoare de antrenor. Cine îl susține și cum s-ar putea realiza mutarea
Next GATA S-a ales noul antrenor. Ce salariu și bonusuri va avea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *