Rednic a dezvăluit în ce condiții s-ar întoarce la Dinamo. Mesaj dur pentru Negoiță


Mircea Rednic s-a despărțit de Al Faisaliy și a devenit din nou liber de contract. Antrenorul care a adus ultimul titlu de campioană în Ștefan cel Mare a mai pregătit Dinamo în alte două rânduri și a precizat care mai e legătura cu formația unde a activat și ca fotbalist. Și a trimis săgeți către Ionut Negoiță.

„Mă mai întorc la Dinamo doar în condițiile mele. S-au făcut greşeli și se fac în continuare greşeli. Dacă el s-a zgârcit la 2.000 de euro! În perioada cât am fost eu acolo, se simţea patron! Nu-l înjura nimeni, toată lumea îl lăuda, venea fără frică la stadion. Chiar n-am înţeles ce l-a deranjat.

Când iei un jucător no name şi după un an îl fac…Cum a fost Mevlja, că era rezervă în Israel şi au luat 1.700.000 de euro, după aceea, pe el!

Atunci când am fost eu la Dinamo, cel mai mare contract era de 7.000 de euro! Săracul, Dumnezeu să-l ierte, Ekeng avea 7.000. M-am rugat de el să semneze şi, până la urmă, i-au dat cel mai mare contract. Restul jucătorilor din lot nu depăşeau 5-6.000 de euro. Când văd acum că dă contracte de 10.000, de 15.000, şi când văd ce se joacă şi ce evoluţii au unii dintre jucători, care nu-şi merită banii ăştia”, a declarat Rednic pentru ProSport.

Citește și:

Alexandru David îl mitraliază pe Ionel Dănciulescu. Ce a putut să spună

-->
Previous Președintele lui Dinamo habar n-are istoria acestui club. ”Nu mă pricep la fotbal”
Next Singurul om din club lăudat: ”A adus milioane de euro” Întrebare: ”Claudiu Niculescu ce calitate are?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *