Rednic a dezvăluit ce se întâmplă cu Salomao și Pesic


Mircea Rednic a dezvăluit astăzi ce se va întâmpla în următoarea perioadă cu Diogo Salomao și Ivan Pesic.

”Am fost surprins de lotul lui Dinamo, am vrut eu să constat, să nu mă iau după ce scria în presă, am încercat toate metodele, atunci când nu înțelegi ce înseamnă Dinamo București pentru suporteri, criticile care apar de la foști antrenori, foști jucători, n-ai reacții nici când ți se oferă prime suplimentare, aici salariile sunt la zi, s-au creat toate condițiile, atunci chiar am rămas dezamăgit.

Penedo a fost decizia lui și mă bucur că el a explicat și a spus asta. Salomao noi am făcut eforturi, i-am spus strategia noastră, a clubului, până în vară, e în discuții avansate cu o echipă din Arabia Saudită și sper din tot sufletul să semneze pentru că în perioada asta chiar nu a fost cu gândul aici. Salomao merita respect pentru tot ce a făcut aici, de aceea l-am luat cu mine în Antalya.

Ivan Pesic avea două posibilități, să-și reducă contractul, sau să-și găsească ofertă să plece. Am vrut să-l dăm și sub formă de împrumut, având în vedere situația lui medicală. Singurul care își merită salariul e Nistor. De aceea nici nu s-a pus problema să i se reducă salariul. Ceilalți sunt datori. Din momentul ăsta cu David, cu Bălănescu, am făcut o strategie, nu vor mai fi prime în play-out, vor fi prime în play-off duble și prime normale în sezonul regulat (800-1000 de euro)”, a declarat Mircea Rednic la RadioDinamo1948.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Rednic: ”Investesc doar banii mei. Vreau să se vadă”

-->
Previous U Cluj a mai luat astăzi un dinamovist
Next Rednic aruncă BOMBA! Pe cine aduce la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *