Rednic a decis. Când și prin cine investește la Dinamo


Mircea Rednic a venit astăzi să vândă bilete la case pentru derby și până la urmă a plătit el pentru totți suporterii veniți să cumpere tichete, fiind în total aproximativ 10. La final el a dat un nou interviu presei.

„De aia am venit, de aceea m-au trimis aici. Lumea lucrează, alții sunt la școli, o să fie coadă, vor fi mulți dinamoviști la meci.

Reacția suporterilor s-au manifestat cum cred ei de cuviință, jucătorii sunt conștienți că suporterii nu sunt mulțumiți. Sperăm să vină o victorie cu FCSB. Suporterii noștri au venit la toate meciurile dar sunt dezamăgiți de rezultate. Fie vreme bună, fie vreme rea, încep iar să cânt. Aștia sunt suporterii adevărați. Dacă câștigi contra Stelei sau FCSB-ului normal că sunt fericiți. Cu FCSB nu se dă niciodată primă. Iar ies și spun că nu merită să fie la Dinamo. Pentru mine FCSB e Steaua. E o victorie binevenită, am băut o bere, două, trei, au cerut ei să fie stea în cantonament după meci.

Sunt atâția jucători, nu luăm noi de la Steaua. Încerc să aduc jucători care să aducă un plus. Îmi doresc să fim la minim 3 puncte de locul șase la sfârșitul anului.

Nu pot să-l compari pe Dică cu Olăroiu, el nici nu are licență. Am vorbit o singură dată cu Gigi Becali, când a fost o ofertă pentru Gnohere.

Unul singur s-ar putea să fie în lot cu FCSB din cei care vin, unul semnează azi, italianul vine în probe.

E o vorbă să nu uiți omul care te-a ajutat(n.r despre Gnohere)

Ar fi o soluție bună ca Hagi să vină la națională. Cosmin e de abia la începutul contractului.

Domnul Negoiță are bani, am zis că mai antrenez până la 60 de ani după aia sigur o să mă gândesc. Nu eu, dar fata mea va fi patronul unui club din România.”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Schimbări MARI pentru derby. Alți 6 jucători pe picior de plecare

-->
Previous Schimbări MARI pentru derby. Alți 6 jucători pe picior de plecare
Next Țara arde și baba se piaptănă. Unde au fost Negoiță și David

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *