--> -->

Rednic a clarificat situația lui Steliano Filip


-->
Mircea Rednic a susținut astăzi conferința de presă dinaintea meciului de mâine. Antrenorul a explicat de ce l-a scos pe Steliano Filp din lotul pentru meciul cu FCU Craiova.

Steliano Filip nu face parte din lotul convocat de Mircea Rednic pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, din runda cu numărul 17 a Ligii 1. Fotbalistul „câinilor” a contestat poziția oficială a clubului, dar a fost pus la punct de antrenor.

„Steliano vine după o accidentare, a stat o o lună. A jucat un meci și am zis ca la meciul ăsta să nu îl folosesc. Ar fi fost rezervă. A fost un incident, legat de niște dorințe de-ale lui. Am zis că ar fi mai bine să nu facă parte din lot.

El, la fel ca Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaș stânga. Mă încurca, da. Am zis că decât să stea rezervă și să fie supărat, că el s-a născut titular la echipă, atunci am decis, spre binele lui, să nu facă parte din lot.

Am avut dreptate și cu Sorescu, legat de post. Ei trebuie să asculte și de antrenor. Nici el, nici Sorescu nu au calitățile de a juca fundaș. Trebuie să respecte și să execute ce spune antrenorul”, a spus Mircea Rednic, într-o conferință de presă.

Citește și:

Andrei Caramitru e sigur: ”Singura soluție ca opoziția să preia puterea în 2024”

Previous Suporterii lui Dinamo îi avertizează pe Rednic și Mureșan
Next Rednic îi răspunde lui Daniel Șendre

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *