Rednic a băgat spaima în jucători după meci. Mesajul dur pentru ai lui și ce i-a transmis lui Fabbrini, pentru totdeauna


Mircea Rednic a fost iritat de jucătorii săi după eșecul de la Botoșani (0-1) și, chiar dacă a evitat să-și arate nervii în direct la interviurile după meci, nu i-a menajat. Antrenorul a transmis un mesaj cât se poate de clar. S-a referit și la situația lui Fabbrini! Și mesajul către italian a fost definitiv.

”Poți să pierzi, dar nu cum am făcut-o noi. N-am văzut atâtea pase greșite ca la noi! Jucătorii lor au evoluat mai inteligent ca noi. N-au jucat nici ei cine știe. Roman le are cu golurile frumoase, dar era un gol de evitat. Noi am avut și centrări proastă, n-am surprins cu nimic adversarul.

Ricardo Grigore trebuie să fie mult mai prezent. Îi dau o șansă să joace, tocmai de aceea am schimbat sistemul să joace toți internaționalii. Ori tocmai ei au făcut cea mai mare greșeală. Că altfel bag tineretul! Doar că nu-i pot folosi că au finala la Under 19 cu Viitorul, sâmbătă.

Eu le-am zis să-mi spună: ”Mă. care vreți să jucați, să-mi spuneți! Dar nici acasă nu plecați, stați lângă echipă!”. Eu spun că cu această atitudine nu se mai întorc mulți din vacanță la Dinamo! Pentru că la anul nu mă mai iartă nimeni, pe mine mă vor critica. Și vom aduce jucători, alții, găsim mai buni decât Fabbrini. Unii nu înțeleg ce înseamnă Dinamo. Eu caut jucători ambițioși.

Fabbrini? Vom găsi mai buni ca Fabbrini. Mă deranjează că el a acceptat, a fost de acord cu tot ceea ce i-am propus noi, apoi s-a sucit, merge la mai multe capete, nu-l mai vreau! Eu vreau oameni de cuvânt, nu mă fac de râs! Gata, nu mai vreau pe nimeni”.

Citește și:

Rednic i-a dat răspunsul clar și pe față. Ce-a replicat Fabbrini

-->
Previous Ghici pe ce se dă vina după meciul de la Botoșani?
Next Rednic i-a dat răspunsul clar și pe față. Ce-a replicat Fabbrini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *