Rednic a avut dreptate. Ce s-a întâmplat în Suedia


Mircea Rednic a avut dreptate. Cosmin Contra a rămas cu răzbunările sale și am început campania pentru Euro 2020 în stilul naționalei din ultimii ani. Speranțe multe, fapte puține. ”Guriță” a preferat să dea credit unor jucători de dragul de a fi pe teren la Stockholm, evitându-l pe cel mai bun pasator al campionatului intern. Și s-a terminat 2-1 pentru Suedia, iar românii, cu jocul prestat, cu atitudinea arătată, se pregătesc de un nou turneu final ca spectatori.

Contra n-a avut ochi pentru Dan Nistor, rezervă și turist pe Friends Arena. Selecționerul i-a aruncat în luptă în repriza secundă pe Keșeru, care a și dat gol, aducând un plus de energie, pe Ianis Hagi și pe Andrei Ivan. Vizavi de ultimii doi să vorbească specialiștii care fac cote la TV! Bine că a jucat Stanciu, decar adus de pe dune. În fine, Nistor ar fi venit și cu o nebunie vecină cu revanșa față de un antrenor care l-a tot evitat în ultimele luni.

hotel iceberg balcic-->

România putea obține decât zero puncte în primul meci al preliminariilor pentru Euro 2020. Suedia are același joc tern, liniar, nu iese din tipare, muncitoresc, dar eficient, nu stă să mângâie prea mult mingea și când o are în fața porții, dă gol! Așa s-a întâmplat și cu Ouison, și cu Claesson, care au profitat de niște apărători dezorientați și de un antrenor care dă din mâini și atât. Golul lui Keșeru și hei-rupismul din final au fost de ochii spectatorilor de la TV, marți vine un meci mai greu cu Feroe.

Fiindcă trebuie ca tricolorii să-i atace pe niște fotbaliști pe care de-abia i-au răpus în ultima partidă directă, iar fără pasatori… Malta a învins pe Feroe cu 2-1, tot la fel și Spania pe Norvegia, cu un gol decisiv al lui Sergio Ramos, o ”Panenka” de la punctul cu var, aviz amatorilor din liga ungară, așa că e simplu clasamentul după prima etapă.

Previous Ce șanse sunt ca Elvis Kabashi și Facundo Mallo să rămână. Detalii exclusive
Next EXCLUSIV Povestea impresionantă de dragoste dintre Lindsay van Gele și Mamoutou N'Diaye

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *