Rednic a anunțat primele transferuri. Cine vine la Dinamo


De luni, „câinii” așteaptă transferuri care să întărească „haita”. Fundașii dreapta Ayrton Mboko (23 de ani, ex-Standard Liege), Daniel Opare (30 de ani, ex-Antwerp și Augsburg) și Luis Pedro Cavanda (30 de ani, ex-Standard și Lazio), stoperul Joris Gnagnon (24 de ani, ex-Rennes și Sevilla) și mijlocașul Daniel Avramovski (26 de ani, ex-Kayseri) sunt doar câțiva dintre jucătorii de pe lista lărgită a „câinilor”.

„Nu e posibil să n-ai fundaș dreapta, nu există concurență în echipa asta. Sunt obligat să aduc jucători. Nu putem să îi dăm afară pe jucători, trebuie să fim inteligenți perioada asta și să aducem cel puțin 3 fotbaliști, un atacant va veni luni. Vine din Franța atacantul, mai vin doi din Belgia și Olanda.

Eu nu pot să mai aștept, trebuie să profităm de situația asta, putem să transferăm, trebuie să o facem repede! Fiindcă nu se știe ce decizie vor lua cei de la TAS, au făcut recurs jucătorii spanioli care câștigau 30.000 de euro pe lună.

Eu caut jucători ca să am concurență în echipă. Îmi doresc să am alături jucători care au activat aici.

Pentru mine ca antrenor, important este să întăresc lotul și să profit de cele două săptămâni, dar fizic nu stăm bine. Nu se poate să intre un jucător tânăr și să nu poată să alerge. Celor tineri le cer să joace simplu și să alerge”, a declarat tehnicianul la conferința de la finalul partidei.

Citește și:

Nevasta lui Dacian Cioloș a dat în judecată două companii uriașe: ”Așa este”

Previous Gestul lui Nicolae Badea ca să-l convingă pe Rednic să vină la Dinamo
Next Un nouă mutare pentru Rednic: ”Mult succes”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *