Rednic a adus un atacant care a fost la AS Roma


Mircea Rednic s-a mișcat rapid după ce a renunțat la francezul Salif Cisse și a adus la Dinamo un fost jucător al echipei italiene AS Roma.

Francezul Salif Cisse nu l-a impresionat pe Mircea Rednic în amicalul cu Petrolul disputat la finalul săptămânii trecute, astfel că tehnicianul „alb-roșiilor” a renunțat la achiziționarea.

Cum însă are nevoie neapărat de un vârf de atac pentru a rezolva probleme ofensive ale formației sale, „Puriul” s-a mișcat rapid și a adus un alt jucător străin în teste.

Conform FANATIK, slovacul Tomas Vestenicky este jucătorul ales de Mircea Rednic să întărească atacul lui Dinamo. În vârstă de 25 de ani, acesta este fost internațional de tineret și vine în „Ștefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit în vară de Chaika Peschanokopskoe, echipă din liga secundă a Rusiei.
Vestenicky a sosit de duminică la București, a fost cazat la un hotel din nordul Capitalei, iar începând de astăzi s-a prezentat la antrenamentele lui Dinamo care se desfășoară la baza de la Săftica.

Tomas Vestenicky este cotat în acest moment la 300.000 de euro, iar cea mai cunoscută echipă la care a evoluat este AS Roma.

Citește și:

Dacian Cioloș, obiective ca premier și un anunț: ”Nu suntem compatibili”

-->
Previous Cornel Țălnar sceptic: „Are nevoie de timp”
Next Portretul lui Tomas Vestenicky: ”O alegere bună pentru Dinamo” Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *