Reda Jaadi la prezentarea oficială: ”Știu de galeria lui Dinamo”. Ce a mai spus


Reda Jaadi a venit pentru a juca pe postul de aripă stânga la Dinamo și el îi va lua cel mai probabil locul lui Salomao, care va fi vândut zilele următoare. Belgianul pe care echipa din Ștefan cel Mare a plătit 50.000 de euro pentru a-l achiziționa de la Antwerp a oferit primul interviu în Antalya în care a vorbit despre ce are de gând cu Dinamo în viitor.

“Am venit aici pentru că am auzit de istoria acestui club, de fani şi pentru că Bucureştiul este un oraş frumos. Am vorbit cu domnul Rednic, îl ştiam din Belgia, mi-a zis că este o echipă frumoasă. Nu contează că e o situaţie dificilă, în fotbal luăm totul meci cu meci. Ştiu de rivalitatea cu Steaua şi de galeria lui Dinamo. Am lucrat doi ani cu Boloni, un antrenor bun. Îi ştiu pe Răzvan Marin, Stanciu. Am jucat împotriva lor.

Am viteză şi sunt bun în duelurile unu la unu. Pot juca în ambele benzi. Ţin cu Real Madrid. Jucătorul meu preferat, idolul meu, este Cristiano Ronaldo. El a muncit enorm să ajungă unde e, e o maşină de marcat goluri. Nu ştiu dacă e mai bun ca Messi. Cel din urmă s-a născut aşa, Rolando a muncit mult”, a spus Reda Jaadi.

Citește și:

SCHIMBĂRI MARI Cum ar putea arăta echipa de start la primul meci din campionat

-->
Previous SCHIMBĂRI MARI Cum ar putea arăta echipa de start la primul meci din campionat
Next Lovitură dată de Rednic. Post important REZOLVAT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *