Record reușit de Bratu! Fusese pauză de 6 ani


Dinamo e pe val de când Vasile Miriuță a fost dat afară și a fost adus un antrenor 100% dinamovist și care demonstrează că știe cu ce se mănâncă meseria de antrenor chiar dacă are doar 38 de ani și a luat-o de la copii și juniori până să i se dea șansa să fie principal în Ștefan cel Mare.

”Mitraliera” a reușit să lege 5 victorii consecutive în Liga 1, ceea ce nu s-a mai întâmplat din sezonul 2011-2012, atunci când tehnician era Liviu Ciobotariu. Iar diseară o va înfrunta pe ASC Poli Timișoara, de la ora 20:45, în etapa 13-a din play-out Ligii 1.

„Nu m-am gândit până acum la acest aspect, dar asta arată că e bine ce fac. Îmi dă încredere că munca pe care o fac e cea corectă și mă face să îmi doresc și mai mult pe viitor. Cel mai mult mă bucur de faptul că toți jucătorii au răspuns foarte bine atunci când i-am bagat pe teren, indiferent că vorbim despre jucătorii tineri sau despre cei experimentați. Am un golaveraj ușor mai ofensiv decât Ciobi pentru că eu am fost atacant, el fundaș. Mie mi-a plăcut golul mai mult”, a spus Florin Bratu pentru Gazeta Sporturilor.

-->
Previous La ce sport este Dinamo campioană
Next FOTO Cine i-a botezat fetița lui Ionuț Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *