Record absolut la Dinamo


După înfrângerea dură din tur, Dinamo speră să continue în Liga 1 și să întoarcă rezultatul din barajul de promovare/menținere în Liga 1.

Suporterii dinamoviști sunt furioși după prestația și rezultatul „câinilor” de la Cluj Napoca, 0-2 cu U, iar la finalul partidei din Ardeal, ultrașii au dorit să se răfuiască, măcar verbal, cu elevii lui Dusan Uhrin.

Fanii au cumpărat bilete, toate biletele. De această dată reale, nu virtuale, pentru a umple „Groapa” la, probabil, ultimul meci acasă al lui Dinamo.

Indiferent de soarta echipei, că va continua sau nu în Liga 1, roș-albii se vor muta din „Ștefan cel Mare”, întrucât, finalmente, încep lucrările de construcție ale noii arene.

Conform informațiilor GSP.ro, bucureștenii se pregătesc să oficializeze în această după-amiază faptul că este sold out pentru confruntarea de duminică! Se așteaptă ultimele informații oficiale, dar situația este clară.

S-au vândut 13.770 de tichete pentru duelul retur dintre Dinamo și U Cluj, iar oficialii grupării și suporterii se pot lăuda că au bifat un record istoric pentru acest club.

Romică Mazilescu, suporterul voluntar care se ocupă de vânzarea biletelor a postat pe contul personal de Facebook că toate biletele s-au epuizat: „E casa închisă, nu am ce vinde”

„Este un record”

„Niciodată în istoria grupării nu a fost sold out în nici 48 de ore. Este un record. Va fi oficial totul în cel mai scurt timp”, au declarat oficialii lui Dinamo pentru GSP.ro. 1.200 de bilete au fost alocate de Dinamo pentru oaspeții de la U Cluj, care vor avea trei sectoare în zona peluzei dinspre Ștefan cel Mare.

Istoric, asistența cea mai numeroasă la un meci al „câinilor” în Ștefan cel Mare a fost la un meci celebru, cu Internazionale Milano, o victorie de răsunet pe plan continental, 3-2, pe 4 noiembrie 1981.

Atunci, cel puțin 20.000 de oameni s-au înghesuit în „Groapă” pentru a vedea cum Dinu, Dudu Georgescu, Țălnar, Moraru, Augustin, Orac și Ion Marin au eliminat formația italiană, la care evoluau, printre alții, Bergamo, Bagni, Prohaska, Oriali, Altobelli și Giuseppe Baresi.

Doar că la acea vreme nu existau scaune, ci gradene, pe care stăteau spectatorii, neexistând o cuantificare exactă a numărului de suporteri.

Citește și:

Plata cu cardul în toate mijloacele de transport în comun

Previous Dănuț Lupu: „Se va lua o decizie în vară”
Next Un titular aproape de plecarea în Cipru

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *