Realitate sau amăgire? ”Am o alergie, Mister decide dacă joc”, a spus unul dintre cei mai importanți adversari de diseară


”Câinii” au un meci tare diseară în Bănie, contra celor de la CSU Craiova, oltenii fiind adversari tradiționali ai lui Dinamo. Din 2014, de când această formație a sosit/revenit în Liga 1, ”haita” nu a reușit să se impună pe terenul alb-albaștrilor, indiferent unde s-a disputat partida. S-au strâns 7 meciuri fără succes în deplasare!

”Juveții” așteaptă Dinamo cu ”cuțitele pe masă”, cum s-au referit, în stilul lor plastic, cei de la CSU Craiova. Unul dintre fotbaliștii importanți ai Băniei, Nicușor Bancu, care a și marcat de două ori contra roș-albilor, are ceva probleme medicale. „Dinamo e o echipă care a arătat un fotbal foarte frumos până acum. Stă foarte bine pe faza ofensivă. Nu e mai slabă după plecarea lui Mahlangu. Poate puţin, pentru că Mahlangu a făcut un sezon foarte bun. Dar cu jucătorii pe care îi au, pot alinia un 11 foarte bun şi cu siguranţă ne vor pune probleme. Pentru mine e cel mai mare derby pe care îl putem avea, un meci foarte frumos,. Şi noi suntem mobilizaţi să câştigăm de fiecare dată cu ei, acum sperăm să ne şi iasă. Am o alergie, dar eu vreau să joc, dacă Mister va decide să joc”, a declarat Bancu.

Citește și:

A fost dorit de Bratu la Dinamo, l-a ofertat și Becali, dar va continua într-un campionat puternic

Previous Oltenii îi imită pe ”câini”! Cum vor să pună presiune pe Dinamo la meci
Next Cu cine atacă Bratu pentru prima victorie în Bănie. Un om important lăsat acasă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *